Închide meniul

Fanii lui Dinamo anunță că sunt gata să preia tot clubul de la Negoiță. "Este o mină de aur, pentru noi nu costă 1 leu!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 mai 2020, 9:49

Fanii lui Dinamo anunță că sunt gata să preia tot clubul de la Negoiță. "Este o mină de aur, pentru noi nu costă 1 leu!"

Aroganţa dinamoviştilor după eliminarea celor de la FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Fanii își doresc să preia pachetul majoritar de acțiuni de la Ionuț Negoiță, mai ales că negocierile acestuia cu Herminio Mendez au intrat în impas. Omul de afaceri spaniol nu a putut încă să demonstreze că are bani pentru a o ajuta pe Dinamo să supraviețuiască.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galeria alb-roșiilor, anunț pentru Ionuț Negoiță

"Dacă actualul acționar majoritar a ținut echipa fără să mai bage vreun ban, noi care ținem echipa în viață de jumătate de an din banii noștri, cu siguranță PUTEM FACE MAI MULT.

Încă 4700 de pași și suntem la ușa rotativă de la RIN. Vom elibera Clubul și VOM LUPTA SĂ-L RIDICĂM ȘI SĂ-L FACEM MARE CUM A FOST.

CÂINILOR, SUNTEȚI GATA SĂ VENIȚI CU NOI?

Dacă între timp un investitor puternic are inteligența de a vedea mina de aur pe care o reprezintă FENOMENUL DINAMO, atunci SĂ VINĂ!

Reclamă

Dinamo nu înseamnă Negoiță!

Dinamo nu e fără valoare!

PENTRU NOI DINAMO NU A COSTAT NICIODATĂ 1 LEU!

Reclamă 4 / 0/3

DINAMO SUNTEM NOI! Și pentru noi DINAMO ESTE VIAȚA!”, este mesajul transmis, pe Facebook, de Peluza Cătălin Hîldan.

Patronul lui Dinamo încă speră că le va putea vinde clubul spaniolilor. Săptămâna viitoare ar putea avea loc tranzacția.

Nici nu au picat, dar nici nu stau în picioare negocierile. Vedem, se lucrează. Suntem încă în discuții. Vom vedea săptămâna viitoare sigur”, a spus Ionuț Negoiță pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și