Închide meniul

Fanii lui Dinamo anunță că sunt gata să preia tot clubul de la Negoiță. "Este o mină de aur, pentru noi nu costă 1 leu!"

Antena Sport Publicat: 1 mai 2020, 9:49

Fanii lui Dinamo anunță că sunt gata să preia tot clubul de la Negoiță. "Este o mină de aur, pentru noi nu costă 1 leu!"

Aroganţa dinamoviştilor după eliminarea celor de la FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

  • Suporterii își doresc să preia pachetul majoritar
  • Ionuț Negoiță încă poartă negocieri cu spaniolii
  • Dinamo are datorii totale de 18 milioane de lei

Fanii își doresc să preia pachetul majoritar de acțiuni de la Ionuț Negoiță, mai ales că negocierile acestuia cu Herminio Mendez au intrat în impas. Omul de afaceri spaniol nu a putut încă să demonstreze că are bani pentru a o ajuta pe Dinamo să supraviețuiască.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Galeria alb-roșiilor, anunț pentru Ionuț Negoiță

"Dacă actualul acționar majoritar a ținut echipa fără să mai bage vreun ban, noi care ținem echipa în viață de jumătate de an din banii noștri, cu siguranță PUTEM FACE MAI MULT.

Încă 4700 de pași și suntem la ușa rotativă de la RIN. Vom elibera Clubul și VOM LUPTA SĂ-L RIDICĂM ȘI SĂ-L FACEM MARE CUM A FOST.

Reclamă

CÂINILOR, SUNTEȚI GATA SĂ VENIȚI CU NOI?

Dacă între timp un investitor puternic are inteligența de a vedea mina de aur pe care o reprezintă FENOMENUL DINAMO, atunci SĂ VINĂ!

Reclamă

Dinamo nu înseamnă Negoiță!

Dinamo nu e fără valoare!

PENTRU NOI DINAMO NU A COSTAT NICIODATĂ 1 LEU!

Reclamă 4 / 0/3

DINAMO SUNTEM NOI! Și pentru noi DINAMO ESTE VIAȚA!”, este mesajul transmis, pe Facebook, de Peluza Cătălin Hîldan.

Patronul lui Dinamo încă speră că le va putea vinde clubul spaniolilor. Săptămâna viitoare ar putea avea loc tranzacția.

Nici nu au picat, dar nici nu stau în picioare negocierile. Vedem, se lucrează. Suntem încă în discuții. Vom vedea săptămâna viitoare sigur”, a spus Ionuț Negoiță pentru AntenaSport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”