Închide meniul

Două rivale istorice luptă pentru semnătura jucătorului trimis de Gigi Becali în șomaj tehnic

Dan Roșu Publicat: 29 aprilie 2020, 12:36

Reclamă
Două rivale istorice luptă pentru semnătura jucătorului trimis de Gigi Becali în șomaj tehnic

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Două echipe luptă pentru Marko Momcilovic

"Fundașul Stelei, Marko Momcilovic, se află pe lista eternelor rivale Partizan și Steaua Roșie Belgrad. Ambele îl doresc, mai ales că este un jucător experimentat în schimbul căruia nu ar trebui să plătească o sumă de transfer", au notat cei de la b92.net.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Momcilovic, trimis în șomaj tehnic de Gigi Becali

Marko Momcilovic se află pe lista celor 6 jucători trimiși în șomaj tehnic de FCSB, alături de Adi Popa, Harlem Gnohere, Bogdan Planic, Alexandru Stan și Cristi Bălgrădean.

Momcilovic a avut hernie de disc și a suferit diferite accidentări în ultima perioadă. Fotbalistul cu o cotă de piață de 200.000 de euro nu a mai jucat în țara natală din 2013. Pentru FCSB a jucat în 72 de meciuri de campionat și a înscris 7 goluri.

Reclamă
Recomandări

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:23

Mircea Lucescu a ales: convocările preliminare pentru meciurile cu Cipru și Lituania. Nu lipsesc Puşcaş şi Hagi

12:54

Performanţă unică pentru Răzvan Lucescu cu PAOK. Capitolul la care nu are rival

12:03

„Florin Tănase încă are rugină pe el!” Adi Mutu, sfat preţios pentru „antrenorul” Gigi Becali

12:00

LIVE VIDEOAntrenamentele Marelui Premiu din Singapore sunt ACUM! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY (14:45)

11:38

OFICIAL | U Cluj, lovitură pe piaţa transferurilor chiar înaintea derby-ului cu Universitatea Craiova! Sabău primeşte întăriri

10:40

Alexi Pitu, răspuns final după ce a fost ofertat de Dinamo şi Farul! Unde a ales să joace mijlocaşul de 20 de ani

1 FotoAdrian Şut, mesaj emoţionant pentru soţia lui: „Îţi mulţumesc pentru tot!”. Bianca a reacţionat imediat 2 Monaco – Barcelona 2-1, în meciul serii din Champions League! Atletico, victorie în minutul 90! Toate rezultatele 3 Milionarul convins de Gică Hagi să investească la Farul a rupt tăcerea: „Nu îmi place fotbalul”. Câţi bani va plăti 4 Tottenham, cu Radu Drăguşin integralist, s-a calificat dramatic în optimile Cupei Ligii Angliei! Ce notă a primit românul 5 EXCLUSIVHelmut Duckadam a fost operat pe cord deschis! Prima reacţie a „Eroului de la Sevilla” 6 Gigi Becali dă un „tun” financiar de proporții la FCSB: „Cine vreodată să facă la fel ca mine?”. A făcut toate calculele
Citește și