Închide meniul

Un dinamovist îi ia apărarea lui Bălgrădean: ”Nu a trădat pe nimeni!”. Ce îi transmite lui Becali

Antena Sport Publicat: 29 aprilie 2020, 6:30

Reclamă
Un dinamovist îi ia apărarea lui Bălgrădean: ”Nu a trădat pe nimeni!”. Ce îi transmite lui Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Un dinamovist îi ia apărarea lui Bălgrădean: ”Nu a trădat pe nimeni!”. Ce îi transmite lui Becali

Becali a fost foarte supărat după acest episod, iar omul de afaceri i-a impus lui Bogdan Vintilă să-l dea afară din lot. Tehnicianul s-a conformat, iar Andrei Vlad a devenit noul titular între buturile vicecampioanei FCSB

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Munteanu: ”Bălgrădean nu a trădat pe nimeni!”

Cristi Munteanu este de părere că Bălgrădean nu a trădat pe nimeni și îi transmite lui Gigi Becali să nu fie supărat de alegerea făcută de jucător.

"Bălgrădean nu a trădat pe nimeni! El a ajutat mult FCSB-ul, Gigi Becali nu are de ce să fie supărat! Pentru el primează familia", a declarat Munteanu la Pro TV.

Contractul lui Bălgrădean expiră în vară și va ajunge la CFR Cluj din postura de jucător liber de contract.

Cristi Munteanu crede că Bălgrădean nu va fi titular la CFR

Munteanu nu crede că Bălgrădean va juca titular la CFR Cluj dacă Giedrius Arlauskis rămâne în Gruia.

Reclamă

”Arlauskis e cel mai bun portar din România și unul dintre cei mai buni din Europa. Nu cred că va avea șanse să joace în fața lui", a spus Munteanu pentru sursa citată.

Arlauskis a ajuns la CFR în vara lui 2017, însă se gândește să plece din stagiunea viitoare la o altă echipă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și