Închide meniul

EXCLUSIV | UEFAntasticii s-au reunit pe WhatsApp. Mesajul lui Andrei Cristea pentru Mirel Rădoi și Nicolae Dică

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2020, 14:04

Reclamă
EXCLUSIV | UEFAntasticii s-au reunit pe WhatsApp. Mesajul lui Andrei Cristea pentru Mirel Rădoi și Nicolae Dică

MMA / Niros Foto via Hepta

S-au împlinit 14 ani de la sezonul de vis al Stelei din Cupa UEFA

Dacă atacantul Iașiului încă este jucător activ, Rădoi e selecționerul României, iar Dică – secundul său. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am avut într-adevăr un grup frumos, o echipă frumoasă și mă bucur pentru ei că au ajuns la un nivel atât de bun în calitatea lor de antrenori. Din toata inima le urez baftă! Mirel și cu 'Dicanu' să califice echipa! Să intre în istorie! O calificare la echipa mare ar însemna începutul unei cariere frumoase, exact cum a avut și domnul Pițurcă", le-a transmis Andrei Cristea celor doi foști colegi, prin intermediul AntenaSport. 

Andrei Cristea nu renunță la fotbal

Andrei Cristea va împlini 36 de ani pe 15 mai, dată când România ar trebui să iasă din starea de urgență. Atacantul Iașiului are 16 meciuri ca titular și 4 goluri în acest sezon de Liga 1 și nu are de gând să se lase. 

"Pentru mine, și nu numai, cred că perioada activă de fotbalist este cea mai importantă perioadă din cariera sportivă. Îmi doresc să o prelungesc cât se poate de mult. 

M-a motivat și declarația lui Vali Lazăr, care a zis că aș putea să joc până la 40 de ani. Este un pic exagerată, dar în momentul în care adversarii te apreciază, nu pot decât să îmi fac treaba cât pot de bine", a spus Andrei Cristea pentru AntenaSport. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și