Închide meniul

EXCLUSIV | UEFAntasticii s-au reunit pe WhatsApp. Mesajul lui Andrei Cristea pentru Mirel Rădoi și Nicolae Dică

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2020, 14:04

EXCLUSIV | UEFAntasticii s-au reunit pe WhatsApp. Mesajul lui Andrei Cristea pentru Mirel Rădoi și Nicolae Dică

MMA / Niros Foto via Hepta

S-au împlinit 14 ani de la sezonul de vis al Stelei din Cupa UEFA

Dacă atacantul Iașiului încă este jucător activ, Rădoi e selecționerul României, iar Dică – secundul său. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am avut într-adevăr un grup frumos, o echipă frumoasă și mă bucur pentru ei că au ajuns la un nivel atât de bun în calitatea lor de antrenori. Din toata inima le urez baftă! Mirel și cu 'Dicanu' să califice echipa! Să intre în istorie! O calificare la echipa mare ar însemna începutul unei cariere frumoase, exact cum a avut și domnul Pițurcă", le-a transmis Andrei Cristea celor doi foști colegi, prin intermediul AntenaSport. 

Andrei Cristea nu renunță la fotbal

Andrei Cristea va împlini 36 de ani pe 15 mai, dată când România ar trebui să iasă din starea de urgență. Atacantul Iașiului are 16 meciuri ca titular și 4 goluri în acest sezon de Liga 1 și nu are de gând să se lase. 

"Pentru mine, și nu numai, cred că perioada activă de fotbalist este cea mai importantă perioadă din cariera sportivă. Îmi doresc să o prelungesc cât se poate de mult. 

M-a motivat și declarația lui Vali Lazăr, care a zis că aș putea să joc până la 40 de ani. Este un pic exagerată, dar în momentul în care adversarii te apreciază, nu pot decât să îmi fac treaba cât pot de bine", a spus Andrei Cristea pentru AntenaSport. 
 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și