Închide meniul

Adrian Mititelu își face buget de Liga 1! Patronul FC U Craiova vrea jucători de top: ”Fac un anunț!”

Antena Sport Publicat: 28 aprilie 2020, 12:53

Reclamă
Adrian Mititelu își face buget de Liga 1! Patronul FC U Craiova vrea jucători de top: ”Fac un anunț!”

Mediafax Foto / Remus Badea via hepta

Adrian Mititelu își face buget de Liga 1!

Trupa din Bănie este aproape de promovarea în Liga a 2-a și Mititelu vrea să își aducă jucători ce au trecut prin Liga 1. Acesta a anunțat că va oferi salarii bune și va organiza un ”casting” pentru jucătorii cu un CV bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu: ”Pregătim promovarea în Liga 1!”

”Am făcut demersurile legale pentru a juca și noi pe Oblemenco. Ce-i drept, acum să și vedem cum va sta treaba cu suporterii, pentru că mă îndoiesc că putem avea fani în tribune curând. Cert e că noi pregătim promovarea în Liga 1. Urmărim deja 20-30 de jucători

Vreau cu această ocazie să fac un anunț pentru toți jucătorii cu CV-uri, care se simt capabili să ducă o luptă de promovare în Liga 1 și care sunt conștienți de valoarea lor să ne contacteze. Îi așteaptă aici un proiect serios! Vreau jucători de la Liga 1, care simt că nu mai sunt doriți acolo și aici ar fi îmbrățișați. Să nu se înțeleagă că poate veni oricine. Repet, fotbaliști cu CV”, a declarat Mititelu, pentru gsp.ro.

Mititelu anunță un buget de 2 milioane de euro la Craiova

Adrian Mititelu are ambiții mari și a precizat că bugetul echipei va fi de două milioane de euro. A luat această decizie și pentru că suporterii au pretenții ridicate.

”Bugetul nostru de la anul va fi de 2 milioane de euro. Suporterii pe care Craiova îi are pun o presiune mare, sunt pretențioși, au duble reacții. Te ridică pe brațe la victorii, dar nu acceptă niciun pas greșit. Noi, Dinamo, Rapid nu avem suporteri care acceptă meciuri proaste. Avem toate resursele să-i facem mândri. 

Reclamă

Suntem preocupați să ducem această luptă până la capăt, cel mai bun buget din Liga a 2-a. Dar să nu se înțeleagă că aruncăm cu banii pe fereastră. Nu e un capăt de țară dacă nu vom promova din primul an, dar vreau să fac tot ce pot pentru a nu fi regrete", a mai spus Mititelu pentru sursa citată. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și