Închide meniul

Oltenii nici nu vor să audă de pandemie. Universitatea Craiova așteaptă 10.000 de fani pe Oblemenco

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2020, 19:33

Reclamă
Oltenii nici nu vor să audă de pandemie. Universitatea Craiova așteaptă 10.000 de fani pe Oblemenco

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Universitatea Craiova vrea 10.000 de fani la meciurile de ”acasă”

Sorin Cârțu vine și cu o idee: un loc liber între doi fani: "Dacă ai un stadion de 30000, care e problema să încapă 10000 de spectatori? E o treime din el. Spectatorul va sta unul la un scaun da, două, nu", a spus Cârțu, la Pro X.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atunci când vine vorba de jucători, gloria Craiovei știe cum se pot rezolva problemele. "În ziua jocului se pot face teste rapide la toată echipa. Doctorul de la echipa adversă să vină împreună cu doctorul tău să se verifice testarea", a mai spus Cârțu.

Schimbări dure în fotbal

De la jumătatea lunii mai, fotbaliștii pot fi chemați în cantonamente, dar greul pentru ei abia atunci incepe. Nu au voie să-și atingă ochii, nasul și gura și nici să mai scuipe în timpul antrenamentelor!

Toți jucătorii vor fi testați împotriva coronavirusului, cu 3 zile înainte să intre în cantonament. Este regula numărul 1. Și acolo totul va fi limitat.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” 0:30 „Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA 0:13 Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final” 0:08 VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi 12
mai
23:56
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”
12
mai
23:43
Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu
12
mai
23:38
Scene incredibile la Dinamo – UTA! Presiunea şi-a spus cuvântul şi lui Zeljko Kopic i s-a făcut rău
12
mai
23:30
Când se joacă meciurile de baraj Dinamo – Csikszereda şi FC Botoşani – CS Mioveni, pentru menţinerea/promovarea în Liga 1
Vezi toate știrile
Citește și