Închide meniul

EXCLUSIV | Surpriza de la reunirea celor de la FCSB! Gigi Becali: ”Trebuie să vină la pregătiri, mai are contract cu noi”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2020, 19:07

Reclamă
EXCLUSIV | Surpriza de la reunirea celor de la FCSB! Gigi Becali: ”Trebuie să vină la pregătiri, mai are contract cu noi”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gnohere va reveni la antrenamentele lui FCSB

Supărat că a fost băgat în șomaj tehnic, Gnohere a lansat un atac dur la adresa lui Becali. Chiar și așa, va fi primit la antrenamentele vicecampioanei României. Regulamentul este de partea jucătorului care a marcat 6 goluri în această ediție de campionat

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harlem Gnohere revine la antrenamentele lui FCSB

Bogdan Vintilă va avea parte de o surpriză în momentul în care România nu va mai fi sub stare de urgență din cauza pandemiei. La antrenament îl va avea chiar și pe vârful care este "la cuțite" cu Gigi Becali. Gnohere nu va avea acces interzis la baza din Berceni.

Gnohere mai are un an contract cu noi, mai are, da. Trebuie să revină la pregătiri, așa e. Nu știu ce să îi fac”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Dacă în urmă cu un an își dorea să îl vândă pe francez cu trei milioane de euro, acum Becali se mulțumește cu mult mai puțin. Își dorește să scape de salariul pe care îl încasează Bizonul, mai exact 15.000 de euro pe lună! Acum a profitat și l-a băgat în șomaj tehnic, alături de alți cinci jucători aflați pe lista neagră.

Gigi Becali nici măcar nu îl poate amenda pe Gnohere pentru "atacul" lansat de acesta pe rețelele de socializare.

Reclamă

Boala Alzheimer. Boala progresivă care distruge memoria și alte funcții mentale importante. Conexiunile neuronale și neuronii de asemenea se degradează și mor, ceea ce se traduce prin distrugerea memoriei și alte funcții mentale importante”, a scris Harlem Gnohere pe Instagram. Reacția a venit imediat după ce Becali a anunțat că jucătorul de 32 de ani este pe final de contract.

Bizonul a fost cumpărat de FCSB de la Dinamo, în 2017, pentru 250.000 de euro. De atunci a înscris 41 de goluri în 92 de meciuri de campionat. Nu a câștigat niciun trofeu în tricoul roș-albaștrilor. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și