Închide meniul

EXCLUSIV | Surpriza de la reunirea celor de la FCSB! Gigi Becali: ”Trebuie să vină la pregătiri, mai are contract cu noi”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2020, 19:07

EXCLUSIV | Surpriza de la reunirea celor de la FCSB! Gigi Becali: ”Trebuie să vină la pregătiri, mai are contract cu noi”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gnohere va reveni la antrenamentele lui FCSB

Supărat că a fost băgat în șomaj tehnic, Gnohere a lansat un atac dur la adresa lui Becali. Chiar și așa, va fi primit la antrenamentele vicecampioanei României. Regulamentul este de partea jucătorului care a marcat 6 goluri în această ediție de campionat

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Harlem Gnohere revine la antrenamentele lui FCSB

Bogdan Vintilă va avea parte de o surpriză în momentul în care România nu va mai fi sub stare de urgență din cauza pandemiei. La antrenament îl va avea chiar și pe vârful care este "la cuțite" cu Gigi Becali. Gnohere nu va avea acces interzis la baza din Berceni.

Gnohere mai are un an contract cu noi, mai are, da. Trebuie să revină la pregătiri, așa e. Nu știu ce să îi fac”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Dacă în urmă cu un an își dorea să îl vândă pe francez cu trei milioane de euro, acum Becali se mulțumește cu mult mai puțin. Își dorește să scape de salariul pe care îl încasează Bizonul, mai exact 15.000 de euro pe lună! Acum a profitat și l-a băgat în șomaj tehnic, alături de alți cinci jucători aflați pe lista neagră.

Gigi Becali nici măcar nu îl poate amenda pe Gnohere pentru "atacul" lansat de acesta pe rețelele de socializare.

Reclamă

Boala Alzheimer. Boala progresivă care distruge memoria și alte funcții mentale importante. Conexiunile neuronale și neuronii de asemenea se degradează și mor, ceea ce se traduce prin distrugerea memoriei și alte funcții mentale importante”, a scris Harlem Gnohere pe Instagram. Reacția a venit imediat după ce Becali a anunțat că jucătorul de 32 de ani este pe final de contract.

Bizonul a fost cumpărat de FCSB de la Dinamo, în 2017, pentru 250.000 de euro. De atunci a înscris 41 de goluri în 92 de meciuri de campionat. Nu a câștigat niciun trofeu în tricoul roș-albaștrilor. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Este vorba de golgheterul echipei de sezonul trecut
  • Atacantul este în conflict cu patronul vicecampioanei
  • Jucătorul de 32 de ani a fost băgat în șomaj tehnic

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” Vezi toate știrile
Citește și