Închide meniul

Gigi Becali râde de Dinamo! Dialog spectaculos cu fiul lui Borcea. Ce spune de fanii FCSB care donează pentru rivali

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2020, 12:09

Reclamă
Gigi Becali râde de Dinamo! Dialog spectaculos cu fiul lui Borcea. Ce spune de fanii FCSB care donează pentru rivali

Mediafax Foto / Octav Ganea via Hepta

Gigi Becali, declarații despre rivala Dinamo

”Vorbeam cu Patrick (n.r. – fiul lui Cristi Borcea). Când mă vede pe mine îi e rușine că știe că îl iau la mișto. I-am spus 'bă, așa ceva, chiar un leu să nu dea nimeni?'. I-a mai scos lui Negoiță că plătește la RIN. Păi normal că plătește la RIN, că Dinamo e Dinamo și RIN-ul e RIN.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: Ionuț Negoiță a pierdut 15 milioane de euro

Nu mă interesează asta. La fotbal e greu. I-am spus 'să bage taica-tu bani. De ce nu bagă?' Păi nu vrea să piardă. Păi și Negoiță e mai prost să piardă? Păi la fotbal e greu. Dacă nu te bagi în politica clubului, se alege praful. Nu se potrivește socoteala mea cu a antrenorului. Antrenorul vrea performanță și foarte bine, dar socoteala lui nu se potrivește cu a patronului. Pe mine nu mă ține numai rezultatul.

Negoiță, săracul, a vrut să bage, s-a chinuit, a pierdut vreo 15 milioane cu tot ce a dat, părerea mea. El a spus că e om de afaceri, nu se implică ca Becali. Dă buget și lasă oamenii de specialitate. Bine, mă, lasă oamenii. Și vezi unde a ajuns…”, a spus Becali, la Pro X.

Ultrașii de la FCSB vor să doneze bani pentru a ajuta Dinamo să evite falimentul. Suporterii din Ștefan cel Mare au strâns deja 150.000 de euro prin programul ”Doar Dinamo București”. Au nevoie de 180.000 pentru ca echipa lor să ia licența.

”Vezi ce frumos e? Înseamnă că nu e dușmănie. Mă încântă ideea. Ei zic e că rivalul nostru, noi nu vrem să moară, noi vrem să ne luptăm cu ei. Ei vor să se lupte cu Dinamo, nu să moară. Vor derby. Așa la cine să vină, să vină la Botoșani?

Reclamă

Eu nu sunt fanatic, ei sunt fanatici de luptă, de război. Eu n-am nevoie de Dinamo. Îmi face rău. Cu mine își dă viața. Când joacă cu Craiova și CFR joacă, e adevărat, dar nu mai e aceeași intensitate. Am și o parte în care spun că e mai frumos cu Dinamo să joci. Când bați Dinamo e mult mai gustoasă victoria”, a mai declarat Becali.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Urmează EURO?” Răspunsul dat imediat de Vlad Chiricheş, după ce FCSB a primit trofeul de campioană: „Am puteri supranaturale!” 23:12 Florinel Coman, anunţ despre viitorul său după ce a primit medalia de campion: ” A ieşit patronul şi v-a spus!” 22:49 FotoImagini fabuloase pe Arena Naţională! Nebunia s-a declanşat după ce Olaru a ridicat trofeul. Ilie Năstase a venit pe scenă 22:36 Motivul incredibil pentru care Becali nu e lăsat de familie să vândă echipa: „Te mai uiţi la televizor, mai faci o schimbare!” 22:23 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre transferul lui Denis Alibec la FCSB! Salariul pe care i l-a propus 22:15 Gigi Becali s-a dezlănţuit după meciul cu CFR Cluj: „Gâlcă să spună adevărul! Făceam schimbările din puşcărie” 22:00 FCSB – CFR Cluj 0-1! Otele, gol superb sub privirile lui Gigi Becali! Campioana primeşte trofeul! Sărbătoare pe Arena Naţională 21:54 VIDEOValentin Mihăilă a sărbătorit cu steagul României promovarea Parmei în Serie A. Sezon spectaculos pentru Mihăila şi Dennis Man 21:28 Un nou record de asistenţă pe Arena Naţională! Stadionul, umplut până la refuz la FCSB – CFR Cluj 21:12 Sorana Cîrstea – Marketa Vondrousova 7-6, 6-3. Sorana e în optimile de la Roma Vezi toate știrile
Citește și