Închide meniul

Gigi Becali râde de Dinamo! Dialog spectaculos cu fiul lui Borcea. Ce spune de fanii FCSB care donează pentru rivali

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 aprilie 2020, 12:09

Gigi Becali râde de Dinamo! Dialog spectaculos cu fiul lui Borcea. Ce spune de fanii FCSB care donează pentru rivali

Mediafax Foto / Octav Ganea via Hepta

Gigi Becali, declarații despre rivala Dinamo

”Vorbeam cu Patrick (n.r. – fiul lui Cristi Borcea). Când mă vede pe mine îi e rușine că știe că îl iau la mișto. I-am spus 'bă, așa ceva, chiar un leu să nu dea nimeni?'. I-a mai scos lui Negoiță că plătește la RIN. Păi normal că plătește la RIN, că Dinamo e Dinamo și RIN-ul e RIN.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: Ionuț Negoiță a pierdut 15 milioane de euro

Nu mă interesează asta. La fotbal e greu. I-am spus 'să bage taica-tu bani. De ce nu bagă?' Păi nu vrea să piardă. Păi și Negoiță e mai prost să piardă? Păi la fotbal e greu. Dacă nu te bagi în politica clubului, se alege praful. Nu se potrivește socoteala mea cu a antrenorului. Antrenorul vrea performanță și foarte bine, dar socoteala lui nu se potrivește cu a patronului. Pe mine nu mă ține numai rezultatul.

Negoiță, săracul, a vrut să bage, s-a chinuit, a pierdut vreo 15 milioane cu tot ce a dat, părerea mea. El a spus că e om de afaceri, nu se implică ca Becali. Dă buget și lasă oamenii de specialitate. Bine, mă, lasă oamenii. Și vezi unde a ajuns…”, a spus Becali, la Pro X.

Ultrașii de la FCSB vor să doneze bani pentru a ajuta Dinamo să evite falimentul. Suporterii din Ștefan cel Mare au strâns deja 150.000 de euro prin programul ”Doar Dinamo București”. Au nevoie de 180.000 pentru ca echipa lor să ia licența.

”Vezi ce frumos e? Înseamnă că nu e dușmănie. Mă încântă ideea. Ei zic e că rivalul nostru, noi nu vrem să moară, noi vrem să ne luptăm cu ei. Ei vor să se lupte cu Dinamo, nu să moară. Vor derby. Așa la cine să vină, să vină la Botoșani?

Reclamă

Eu nu sunt fanatic, ei sunt fanatici de luptă, de război. Eu n-am nevoie de Dinamo. Îmi face rău. Cu mine își dă viața. Când joacă cu Craiova și CFR joacă, e adevărat, dar nu mai e aceeași intensitate. Am și o parte în care spun că e mai frumos cu Dinamo să joci. Când bați Dinamo e mult mai gustoasă victoria”, a mai declarat Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și