Închide meniul

Ionuț Stroe a făcut noi precizări cu privire la reluarea Ligii 1: "Lucrăm la acest plan"

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2020, 7:34

Reclamă
Ionuț Stroe a făcut noi precizări cu privire la reluarea Ligii 1: "Lucrăm la acest plan"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Ionuț Stroe este ministrul Tineretului și Sportului

Stroe a mai spus că Liga 1 se va relua doar în condiții de maximă securitate. LPF vrea ca pe 6 iunie spă reînceapă Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, prioritatea absolută este siguranța și sănătatea oamenilor. O să avem discuții cu Federația Română de Fotbal și studiem împreună cu Ministerul Sănătății posibilitatea să reluăm competițiile sportive. În momentul de față lucrăm la acest plan, o reluare treptată, care să înceapă cu antrenamentele, bineînțeles după 15 mai. Căutăm cea mai bună și sigură soluție pentru toată lumea. Decizia finală aparține epidemiologilor, ministerului sănătății. 

Există ideea testării înainte de reluarea pregătirilor, chiar și în timpul. Tot văd că se avansează fel de fel de date. Acest coronavirus nu dispare după 15 mai. Dacă am avea vreun caz de coronavirus într-o competiție, am bloca întreaga competiție. Nu poți disputa competiții sportive cu echipe carantinate, sau cu unii la spital”, a declarat Ionuț Stroe la Digi 24.

LPF a anunțat că se adresează Guvernului României pentru a se relua Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că va face un demers pentru a găsi o soluție pentru a echipele din Liga 1 să reia antrenamentele în condițiile de maximă siguranță.

LPF pregătește în aceste zile o propunere de protocol pentru reluarea antrenamentelor și a jocurilor oficiale, propunere pe care conducerea Ligii o va înainta la începutul săptămânii viitoare autorităților guvernamentale, punând-o totodată și în dezbatere publică.

Reclamă

Am continuat dialogul cu domnul Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului, pentru identificarea celor mai bune soluții în vederea reluării competițiilor sportive întrerupte de pandemie, fără a pune în pericol sănătatea sportivilor”, a anunțat LPF.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:15 Cum arată cotele la câştigarea Balonului de Aur 2024, după calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor 14:27 Diagnostic cumplit pentru fotbalistul care era să îi provoace falimentul lui Dinamo! Jucătorul trece prin momente teribile 14:25 Gigi Becali, anunţ de ultimă oră după negocierile pentru transferul lui Florinel Coman. Cum poate renunţa la 1.5 milioane 13:55 „Revoluţie” la Dinamo dacă echipa retrogradează! Cine îi vor înlocui pe Zeljko Kopic şi Andrei Nicolescu 13:55 Varianta Mircea Lucescu la Rapid a picat! Numele de pe lista lui Dan Şucu 13:15 Cum a fost surprins Zinedine Zidane, pe Santiago Bernabeu, la meciul care a dus-o pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor! 12:35 Au venit arabii la Palatul lui Gigi Becali să facă transferul lui Florinel Coman de la FCSB 11:42 Gigi Becali, anunţ de ultim moment despre aducerea lui Florin Tănase la FCSB: „90% şanse”! Ce a spus de Louis Munteanu şi Alibec 11:28 Gigi Becali de-abia îl aşteaptă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Daţi-mi antrenori, că nu mai am cu cine…”! Avertisment pentru Şucu 11:06 Anunţul lui Gigi Becali despre transferul lui Florinel Coman: „Trebuie să vină arabii”! Ce a stabilit cu „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și