Închide meniul

Ionuț Stroe a făcut noi precizări cu privire la reluarea Ligii 1: "Lucrăm la acest plan"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2020, 7:34

Ionuț Stroe a făcut noi precizări cu privire la reluarea Ligii 1: "Lucrăm la acest plan"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Ionuț Stroe este ministrul Tineretului și Sportului

Stroe a mai spus că Liga 1 se va relua doar în condiții de maximă securitate. LPF vrea ca pe 6 iunie spă reînceapă Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest moment, prioritatea absolută este siguranța și sănătatea oamenilor. O să avem discuții cu Federația Română de Fotbal și studiem împreună cu Ministerul Sănătății posibilitatea să reluăm competițiile sportive. În momentul de față lucrăm la acest plan, o reluare treptată, care să înceapă cu antrenamentele, bineînțeles după 15 mai. Căutăm cea mai bună și sigură soluție pentru toată lumea. Decizia finală aparține epidemiologilor, ministerului sănătății. 

Există ideea testării înainte de reluarea pregătirilor, chiar și în timpul. Tot văd că se avansează fel de fel de date. Acest coronavirus nu dispare după 15 mai. Dacă am avea vreun caz de coronavirus într-o competiție, am bloca întreaga competiție. Nu poți disputa competiții sportive cu echipe carantinate, sau cu unii la spital”, a declarat Ionuț Stroe la Digi 24.

LPF a anunțat că se adresează Guvernului României pentru a se relua Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că va face un demers pentru a găsi o soluție pentru a echipele din Liga 1 să reia antrenamentele în condițiile de maximă siguranță.

LPF pregătește în aceste zile o propunere de protocol pentru reluarea antrenamentelor și a jocurilor oficiale, propunere pe care conducerea Ligii o va înainta la începutul săptămânii viitoare autorităților guvernamentale, punând-o totodată și în dezbatere publică.

Reclamă

Am continuat dialogul cu domnul Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului, pentru identificarea celor mai bune soluții în vederea reluării competițiilor sportive întrerupte de pandemie, fără a pune în pericol sănătatea sportivilor”, a anunțat LPF.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 0-0! Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu! Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere Vezi toate știrile
Citește și