Închide meniul

EXCLUSIV | Noul portar al lui FCSB, sfătuit să nu ajungă deja sub comanda lui Bogdan Vintilă. "Are nevoie de meciuri"

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 aprilie 2020, 14:36

Reclamă
EXCLUSIV | Noul portar al lui FCSB, sfătuit să nu ajungă deja sub comanda lui Bogdan Vintilă. "Are nevoie de meciuri"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ștefan Târnovanu va ajunge, din această vară, la FCSB

Coechipier cu Târnovanu la Poli Iași, Andrei Cristea știe că tânărul jucător mai are mult de muncit. Atacantul care are două titluri de campion cu roș-albaștrii i-a transmis un mesaj puștiului care a îmbrăcat tricoul naționalei României U19.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ștefan Târnoveanu, sfătuit de Andrei Cristea să rămână la Iași

Andrei Cristea consideră că portarul care urmează să împlinească 20 de ani nu este pregătit să facă pasul la FCSB. Nu are încă experiența necesară să joace pentru vicecampioana României.

Târnovanu are nevoie de meciuri pentru a ajunge la Steaua. Trebuie să facă cel puțin un campionat întreg la echipa noastră, să se călească și să rămână concentrat pe toată perioada meciului. E un portar de viitor în care avem mare încredere”, a spus Andrei Cristea în exclusivitate pentru AntenaSport.

Târnovanu nu are statisticile de partea lui. În acest sezon a încasat 24 de goluri în 12 partide. FCSB a plătit, pentru portarul de 1,97 metri, 200.000 de euro. Acesta poate profita de plecare lui Cristi Bălgrădean, care a semnat deja cu liderul CFR Cluj.

Bogdan Vintilă mai are doi goalkeeperi în lot. Este vorba de titularul naționalei de tineret, Andrei Vlad, și de Toma Niga. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
Vezi toate știrile
Citește și