Închide meniul

FCSB, ironie la adresa Craiovei după ce a bătut-o la FIFA 20: "Complexul de inferioritate s-a extins"

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2020, 20:22

Reclamă
FCSB, ironie la adresa Craiovei după ce a bătut-o la FIFA 20: "Complexul de inferioritate s-a extins"

Sport Pictures / Razvan Pasarica via Hepta

FCSB, ironie la adresa Craiovei

LPF a organizat eLiga1 pe FIFA 20. În această competiție a avut loc meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova, iar roș-albaștrii s-au impus cu 1-0. FCSB nu a ezitat să își ironizeze rivala.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Complexul de inferioritate al celor de la Craiova împotriva roș-albaștrilor s-a extins și la nivelul FIFA20. Felicitări, Emil Constantinescu, pentru o nouă victorie”, au scris cei de la FCSB pe pagina lor de Facebook.

În Liga 1, FCSB a învins Universitatea Craiova în toate cele 3 partide disputate în acest sezon. Ultima victorie a fost și cea mai clară: 4-1 în etapa a doua din playoff. 

LPF se adresează Guvernului României pentru a se relua Liga 1

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că va face un demers pentru a găsi o soluție pentru a echipele din Liga 1 să reia antrenamentele în condițiile de maximă siguranță.

LPF pregătește în aceste zile o propunere de protocol pentru reluarea antrenamentelor și a jocurilor oficiale, propunere pe care conducerea Ligii o va înainta la începutul săptămânii viitoare autorităților guvernamentale, punând-o totodată și în dezbatere publică.

Reclamă

Am continuat dialogul cu domnul Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului, pentru identificarea celor mai bune soluții în vederea reluării competițiilor sportive întrerupte de pandemie, fără a pune în pericol sănătatea sportivilor”, a anunțat LPF.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și