Închide meniul

Se sună adunarea la FCSB! Când se reiau antrenamentele

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2020, 7:11

Reclamă
Se sună adunarea la FCSB! Când se reiau antrenamentele

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Jucătorii de la FCSB vor relua în curând antrenamentele

Grecul, care a acceptat micșorarea contractului cu 50%, a fost chemat de club și a explicat care este planul. Starea de urgență din România expiră abia pe 15 mai, dar se pare că roș-albaștrii au găsit soluția pentru a se pregăti la baza din Berceni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Revin la București, marți. Vom începe să ne antrenăm în grupuri de câte șase. Steaua (n.r. FCSB) e o echipă mare, avem condiții fantastice în cantonament. Oamenii sunt minunați, gazonul e foarte bun, nu avem așa ceva în Grecia. Steaua e o echipă care se luptă la campionat în fiecare an, vor să meargă în preliminariile Champions League", a declarat Soiledis pentru presa din Grecia, potrivit Gazetei Sporturilor

FCSB așteaptă reluarea campionatului

Gigi Becali și-a chemat jucătorii la antrenamente, deoarece este convins că sezonul din Liga 1 va ajunge la bun sfârșit. 

"Se reia, mă tată, se reia campionatul. Fotbalul se reia! Eu așa zic. Singurul lucru, numai dacă se opune președintele", a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru AntenaSport, în urmă cu câteva zile.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova Vezi toate știrile
Citește și