Închide meniul

Ofertă de ultimă oră pentru Mircea Rednic! Unde ar putea ajunge ”Puriul” după 4 luni de la revenirea în Liga 1

Dan Roșu Publicat: 23 aprilie 2020, 11:35

Reclamă
Ofertă de ultimă oră pentru Mircea Rednic! Unde ar putea ajunge ”Puriul” după 4 luni de la revenirea în Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mircea Rednic poate pleca de la Iași

Rămâne de văzut dacă Rednic va pleca de la Iași după doar trei luni. Moldovenii au mari probleme financiare și chiar apelau la antrenor să îi împrumute cu bani pentru a trece peste ele. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, antrenorul care le-a condus în Belgia pe Mouscron, Gent și Standard Liege ar putea accepta oferta celor de la Cercle, echipă de primă ligă. 

Mircea Rednic, salvatorul lui Poli Iași?

Cu 10 zile în urmă, președintele lui Poli, Ciprian Paraschiv, spera să îl convingă pe Rednic să împrumute clubul cu 80.000 de euro. Nu ar fi prima oară când ”Puriul” ar recurge la un asemenea gest. În 2019, el ajuta Dinamo cu 350.000 de euro.

”Iașiul e într-o situație grea din punct de vedere financiar, căutăm soluții. Și Mircea Rednic poate fi o soluție, să vedem dacă-l îmbunăm. Ne trebuie 80.000 de euro.

Aici suntem o familie, iar antrenorul Mircea Rednic este iubit de toată lumea: suporteri, mass-media. Și de mine este iubit”, spunea Paraschiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și