Închide meniul

Ofertă de ultimă oră pentru Mircea Rednic! Unde ar putea ajunge ”Puriul” după 4 luni de la revenirea în Liga 1

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 aprilie 2020, 11:35

Ofertă de ultimă oră pentru Mircea Rednic! Unde ar putea ajunge ”Puriul” după 4 luni de la revenirea în Liga 1

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mircea Rednic poate pleca de la Iași

Rămâne de văzut dacă Rednic va pleca de la Iași după doar trei luni. Moldovenii au mari probleme financiare și chiar apelau la antrenor să îi împrumute cu bani pentru a trece peste ele. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, antrenorul care le-a condus în Belgia pe Mouscron, Gent și Standard Liege ar putea accepta oferta celor de la Cercle, echipă de primă ligă. 

Mircea Rednic, salvatorul lui Poli Iași?

Cu 10 zile în urmă, președintele lui Poli, Ciprian Paraschiv, spera să îl convingă pe Rednic să împrumute clubul cu 80.000 de euro. Nu ar fi prima oară când ”Puriul” ar recurge la un asemenea gest. În 2019, el ajuta Dinamo cu 350.000 de euro.

”Iașiul e într-o situație grea din punct de vedere financiar, căutăm soluții. Și Mircea Rednic poate fi o soluție, să vedem dacă-l îmbunăm. Ne trebuie 80.000 de euro.

Aici suntem o familie, iar antrenorul Mircea Rednic este iubit de toată lumea: suporteri, mass-media. Și de mine este iubit”, spunea Paraschiv.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și