Închide meniul

Antalya, teritoriu interzis! Marius Șumudică: "E crimă să joci acolo în iunie! Eu aș îngheța campionatul"

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2020, 17:54

Reclamă
Antalya, teritoriu interzis! Marius Șumudică: "E crimă să joci acolo în iunie! Eu aș îngheța campionatul"

Abaca Press via Hepta

Marius Șumudică nu crede în varianta disputării meciurilor în Antalya

FRF a venit cu soluția ca echipele din Liga 1 să se mute în Antalya pentru a duce sezonul la bun sfârșit. Marius Șumudică susține că șefii fotbalului n-au ținut cont de toate datele problemei când au luat în calcul acest plan. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Clima este o problemă. Este ucigător. Dacă apuci iulie acolo, e ucigător. Pierzi totul, nu poți duce antrenamente, jocuri. E crimă dacă vrei să joci din trei în trei zile acolo", a spus Șumudică la Digi Sport

Marius Șumudică: "Eu aș îngheța campionatul"

Dacă fotbalul nu va putea fi reluat până pe 13 iunie, există toate șansele ca sezonul să nu mai ajungă la final.

"Dacă m-ați întreba ce decizie aș lua în momentul de față, eu aș îngheța acest campionat. Eu nu cred că peste o săptămână, două, trei, în Europa nu vor mai fi cazuri. Nu este de glumă! Eu am trăit pe pielea mea, în decembrie, o pneumonie, 21 de zile am stat. Nu știu dacă a fost coronavirus, dar am fost la pământ", a declarat Șumudică. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și