Închide meniul

EXCLUSIV | Cum au decurs negocierile dintre ADPD și Ionuț Negoiță. "Dacă rămâne el, Dinamo intră în faliment"

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2020, 19:02

Reclamă
EXCLUSIV | Cum au decurs negocierile dintre ADPD și Ionuț Negoiță. "Dacă rămâne el, Dinamo intră în faliment"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ionuț Negoiță vrea să cedeze acțiunile de la Dinamo

Reprezentanții ADPD s-au întâlnit cu avocații finanțatorului dinamovist la Rin Hotel și au înaintat oferta. Negoiță cere suma de 1 leu în schimbul pachetului majoritar de acțiuni, dar vrea ca cei care vor prelua echipa să plătească și datoriile ce se ridică în acest moment la aproximativ 2 milioane de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Așteptăm să răspundă Ionuț Negoiță la ceea ce am înaintat noi. Nu sunt chestii complicate, ci lucruri de bun-simț. Am cerut o reeșalonare pe 10 ani. Să vedem dacă dânsul are o contraofertă. Dinamo trebuie să se redreseze. Banii ăia se pot recupera, mai bine așa, dacât să se ajungă la faliment. 

Noi nu suntem oameni de afaceri, suntem o organizație non-profit. Așteptăm răspunsul, pentru că dacă rămâne Negoiță, Dinamo intră în faliment. A spus-o chiar el", a declarat Răzvan Oprea, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Răzvan Oprea: "PCH nu poate conduce clubul"

Liderul Asociației Dinamoviști pentru Dinamo nu exclude o colaborare cu Peluza Cătălin Hîldan, care deține deja 10% din acțiunile clubului, în baza sumelor strânse până acum și transferate în conturile lui Dinamo. Răzvan Oprea a lansat totuși câteva săgeți la adresa celor de la PCH. 

"Dumnealor nu au o asociație care să conducă un club de fotbal. Au o asociație de reprezentare a Peluzei Nord. Dacă salvăm noi împreună cu ei, cu investitori, cu oamenii de pe stradă, suntem fericiți și mulțumiți. Nu avem o concurență cu strângerea de fonduri a PCH. Ei avut tot timpul ceva cu noi. A fost o mânjire cu rahat încontinuu a unui om care e legenda acestui club, și aici mă refer la domnul Dinu. 

Reclamă

Dacă ei vor reuși s-o salveze pe Dinamo, eu n-am nimic împotrivă. Dacă vor veni alături de noi, eu n-am nimic împotrivă", a spus Răzvan Oprea pentru AntenaSport. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și