Închide meniul

EXCLUSIV | Cum au decurs negocierile dintre ADPD și Ionuț Negoiță. "Dacă rămâne el, Dinamo intră în faliment"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2020, 19:02

EXCLUSIV | Cum au decurs negocierile dintre ADPD și Ionuț Negoiță. "Dacă rămâne el, Dinamo intră în faliment"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ionuț Negoiță vrea să cedeze acțiunile de la Dinamo

Reprezentanții ADPD s-au întâlnit cu avocații finanțatorului dinamovist la Rin Hotel și au înaintat oferta. Negoiță cere suma de 1 leu în schimbul pachetului majoritar de acțiuni, dar vrea ca cei care vor prelua echipa să plătească și datoriile ce se ridică în acest moment la aproximativ 2 milioane de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Așteptăm să răspundă Ionuț Negoiță la ceea ce am înaintat noi. Nu sunt chestii complicate, ci lucruri de bun-simț. Am cerut o reeșalonare pe 10 ani. Să vedem dacă dânsul are o contraofertă. Dinamo trebuie să se redreseze. Banii ăia se pot recupera, mai bine așa, dacât să se ajungă la faliment. 

Noi nu suntem oameni de afaceri, suntem o organizație non-profit. Așteptăm răspunsul, pentru că dacă rămâne Negoiță, Dinamo intră în faliment. A spus-o chiar el", a declarat Răzvan Oprea, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Răzvan Oprea: "PCH nu poate conduce clubul"

Liderul Asociației Dinamoviști pentru Dinamo nu exclude o colaborare cu Peluza Cătălin Hîldan, care deține deja 10% din acțiunile clubului, în baza sumelor strânse până acum și transferate în conturile lui Dinamo. Răzvan Oprea a lansat totuși câteva săgeți la adresa celor de la PCH. 

"Dumnealor nu au o asociație care să conducă un club de fotbal. Au o asociație de reprezentare a Peluzei Nord. Dacă salvăm noi împreună cu ei, cu investitori, cu oamenii de pe stradă, suntem fericiți și mulțumiți. Nu avem o concurență cu strângerea de fonduri a PCH. Ei avut tot timpul ceva cu noi. A fost o mânjire cu rahat încontinuu a unui om care e legenda acestui club, și aici mă refer la domnul Dinu. 

Reclamă

Dacă ei vor reuși s-o salveze pe Dinamo, eu n-am nimic împotrivă. Dacă vor veni alături de noi, eu n-am nimic împotrivă", a spus Răzvan Oprea pentru AntenaSport. 

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și