Închide meniul

EXCLUSIV | ”Doar banii îl pot atrage în America”. Semnal de alarmă pentru Florinel Coman. ”Ar trebui să încerce în Europa”

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2020, 18:59

Reclamă
EXCLUSIV | ”Doar banii îl pot atrage în America”. Semnal de alarmă pentru Florinel Coman. ”Ar trebui să încerce în Europa”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

EXCLUSIV | Florinel Coman ar putea ieși din schema echipei naționale: ”Doar banii îl pot atrage în America”

Sânmărtean, fost jucător la FCSB, nu are o părere bună despre MLS, campionatul nord-american pe care îl consideră sub valoarea lui Coman. El ar dori ca tânărul mijlocaș ofensiv să meargă la o formație din Europa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Sânmărtean: ”Doar banii îl pot atrage pe Coman în America”

”Pe Coman doar banii îl pot atrage în America. Oricine îmi spune mie, din campionatul din America cred că va fi destul de greu să rămână ancorat la echipa națională. Și cred că are vârsta să mai aștepte un pic. Chiar dacă pe el poate l-ar satisface situația financiară, pentru club la fel, pentru că e suma mare. 

Poate e un minus pentru Coman, ar trebui să mai joace și să incerce undeva în Europa. Să rămână în contact cu echipa națională. Are talentul necesar pentru a continua la o echipă foarte bună din Europa”, a spus Sânmărtean, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Lucian Sânmărtean are încredere în strategia lui Gigi Becali

În ceea ce-l privește pe Florinel Coman, Gigi Becali își dorește să păstreze și un procent de 20% dintr-un viitor transfer. Sunt tratative avansate cu americanii de la Orlando City, care ar fi ajuns la un acord cu jucătorul. Se pare că ”Mbappe” va semna un contract pe patru ani și va avea un salariu de 1.000.000 de dolari pe an.

”În perioada de criză când toată lumea se ferește să facă investiții, să cumpere sau să vândă, uite că jucătorii de la FCSB sunt la mare căutare”, a mai declarat Sânmărtean, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și