Închide meniul

EXCLUSIV | ”Doar banii îl pot atrage în America”. Semnal de alarmă pentru Florinel Coman. ”Ar trebui să încerce în Europa”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2020, 18:59

EXCLUSIV | ”Doar banii îl pot atrage în America”. Semnal de alarmă pentru Florinel Coman. ”Ar trebui să încerce în Europa”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

EXCLUSIV | Florinel Coman ar putea ieși din schema echipei naționale: ”Doar banii îl pot atrage în America”

Sânmărtean, fost jucător la FCSB, nu are o părere bună despre MLS, campionatul nord-american pe care îl consideră sub valoarea lui Coman. El ar dori ca tânărul mijlocaș ofensiv să meargă la o formație din Europa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Sânmărtean: ”Doar banii îl pot atrage pe Coman în America”

”Pe Coman doar banii îl pot atrage în America. Oricine îmi spune mie, din campionatul din America cred că va fi destul de greu să rămână ancorat la echipa națională. Și cred că are vârsta să mai aștepte un pic. Chiar dacă pe el poate l-ar satisface situația financiară, pentru club la fel, pentru că e suma mare. 

Poate e un minus pentru Coman, ar trebui să mai joace și să incerce undeva în Europa. Să rămână în contact cu echipa națională. Are talentul necesar pentru a continua la o echipă foarte bună din Europa”, a spus Sânmărtean, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Lucian Sânmărtean are încredere în strategia lui Gigi Becali

În ceea ce-l privește pe Florinel Coman, Gigi Becali își dorește să păstreze și un procent de 20% dintr-un viitor transfer. Sunt tratative avansate cu americanii de la Orlando City, care ar fi ajuns la un acord cu jucătorul. Se pare că ”Mbappe” va semna un contract pe patru ani și va avea un salariu de 1.000.000 de dolari pe an.

”În perioada de criză când toată lumea se ferește să facă investiții, să cumpere sau să vândă, uite că jucătorii de la FCSB sunt la mare căutare”, a mai declarat Sânmărtean, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:10 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:25 Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei (06:00) e pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY. Lando Norris pleacă din pole 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca Vezi toate știrile
Citește și