Închide meniul

EXCLUSIV | Nicolas Popescu, pe urmele tatălui. "M-aș bucura să nu rămână doar la fizic această asemănare"

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2020, 11:18

Reclamă
EXCLUSIV | Nicolas Popescu, pe urmele tatălui. "M-aș bucura să nu rămână doar la fizic această asemănare"

Facebook / FC Viitorul

Nicolas Popescu este la fel de înalt ca tatăl său

Nicolas Popescu încă nu și-a făcut debutul la echipa mare, dar este campion național și deținător al Supercupei României cu Viitorul U17. Fiul lui Gică Popescu a fost convocat și la naționalele U15 și U16 ale României. La doar 17 ani, Nicolas Popescu are 1.87 m înălțime și este doar cu un centimetru mai scund decât tatăl său. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Din cauza creşterii rapide în înălţime a avut probleme de sănătate, cu articulaţiile şi a trebuit să treacă de această perioadă de aproape un an de zile, foarte grea. M-aş bucura să aibă acelaşi parcurs, să nu rămână doar la fizic această asemănare", a declarat Gică Popescu, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Nicolas Popescu, bun prieten cu Ianis Hagi

În perioada stării de urgență, Nicolas Popescu își petrece mai tot timpul alături de Ianis Hagi. Cei doi ar putea face echipă și la naționala României. 

"E greu să-i ţii în casă, să înţeleagă că nu pot ieşi din perimetrul casei pentru că acestea sunt condiţiile şi vremurile pe care le trăim. Au rezistat incredibil de corect în această perioadă, au stat în casă, nu au ieşit decât foarte rar, la Gică acasă, la 500 de metri distanţă, unde este carantină totală", a spus Gică Popescu pentru AntenaSport. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și