Închide meniul

EXCLUSIV | Nicolas Popescu, pe urmele tatălui. "M-aș bucura să nu rămână doar la fizic această asemănare"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2020, 11:18

EXCLUSIV | Nicolas Popescu, pe urmele tatălui. "M-aș bucura să nu rămână doar la fizic această asemănare"

Facebook / FC Viitorul

Nicolas Popescu este la fel de înalt ca tatăl său

Nicolas Popescu încă nu și-a făcut debutul la echipa mare, dar este campion național și deținător al Supercupei României cu Viitorul U17. Fiul lui Gică Popescu a fost convocat și la naționalele U15 și U16 ale României. La doar 17 ani, Nicolas Popescu are 1.87 m înălțime și este doar cu un centimetru mai scund decât tatăl său. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Din cauza creşterii rapide în înălţime a avut probleme de sănătate, cu articulaţiile şi a trebuit să treacă de această perioadă de aproape un an de zile, foarte grea. M-aş bucura să aibă acelaşi parcurs, să nu rămână doar la fizic această asemănare", a declarat Gică Popescu, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Nicolas Popescu, bun prieten cu Ianis Hagi

În perioada stării de urgență, Nicolas Popescu își petrece mai tot timpul alături de Ianis Hagi. Cei doi ar putea face echipă și la naționala României. 

"E greu să-i ţii în casă, să înţeleagă că nu pot ieşi din perimetrul casei pentru că acestea sunt condiţiile şi vremurile pe care le trăim. Au rezistat incredibil de corect în această perioadă, au stat în casă, nu au ieşit decât foarte rar, la Gică acasă, la 500 de metri distanţă, unde este carantină totală", a spus Gică Popescu pentru AntenaSport. 
 

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano Vezi toate știrile
Citește și