Închide meniul

Cornel Dinu, afirmație șocantă despre Ionuț Negoiță: "I s-a transmis de sus să plece de la Dinamo"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2020, 5:41

Cornel Dinu, afirmație șocantă despre Ionuț Negoiță: "I s-a transmis de sus să plece de la Dinamo"

Cornel Dinu l-a pus la zid pe Iuliu Mureșan

SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

"I s-a transmis civilizat să lase acest uger de muls! I s-a sugerat de la nivelul de decizie al României. Că-i ajunge cât și-a bătut joc de Dinamo. Să dea echipa! I s-a spus de sus, dar patronul dă dovadă de șiretenie abjectă! Ți-ai trăit traiul, ți-ai mâncat mălaiul, ai câștigat milioane de pe urma acestui club", a declarat Cornel Dinu pentru Gazeta Sporturilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu: "Dacă are sentimente umane, ar da Diamo pentru un leu"

Cornel Dinu speră ca suporterii să se unească și să preia clubul de la Ionuț Negoiță. I-a anunțat pe fani că îi va ajuta cu sfaturi. 

"Nu vreau polemică de nici un fel, cu absolut nimeni! Sper ca în ceasul al 12-lea, și fără condiții, să se unească suporterii, spre binele lui Dinamo. Ar fi un exemplu de solidaritate ce s-a petrecut rar în istoria fotbalului. 

Sunt singurul care știe ce înseamnă să conduci un club de fotbal, dar ca să se reunească așa ceva prin suporteri… Mi se pare o minune! Merg și până acolo încât accept minunea! Tocmai de aceea am anticipat răspunsul pozitiv al lui Negoiță de a da Dinamo imediat. Dacă într-adevăr are sentimente umane, ar da Dinamo pentru un leu, pentru câte i-a făcut și cât de profitabil i-a fost clubul", a mai spus Dinu pentru sursa citată. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! Vezi toate știrile
Citește și