Închide meniul

Cornel Dinu, afirmație șocantă despre Ionuț Negoiță: "I s-a transmis de sus să plece de la Dinamo"

Antena Sport Publicat: 20 aprilie 2020, 5:41

Reclamă
Cornel Dinu, afirmație șocantă despre Ionuț Negoiță: "I s-a transmis de sus să plece de la Dinamo"

Cornel Dinu l-a pus la zid pe Iuliu Mureșan

SportPictures / Cosmin Iftode via Hepta

"I s-a transmis civilizat să lase acest uger de muls! I s-a sugerat de la nivelul de decizie al României. Că-i ajunge cât și-a bătut joc de Dinamo. Să dea echipa! I s-a spus de sus, dar patronul dă dovadă de șiretenie abjectă! Ți-ai trăit traiul, ți-ai mâncat mălaiul, ai câștigat milioane de pe urma acestui club", a declarat Cornel Dinu pentru Gazeta Sporturilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cornel Dinu: "Dacă are sentimente umane, ar da Diamo pentru un leu"

Cornel Dinu speră ca suporterii să se unească și să preia clubul de la Ionuț Negoiță. I-a anunțat pe fani că îi va ajuta cu sfaturi. 

"Nu vreau polemică de nici un fel, cu absolut nimeni! Sper ca în ceasul al 12-lea, și fără condiții, să se unească suporterii, spre binele lui Dinamo. Ar fi un exemplu de solidaritate ce s-a petrecut rar în istoria fotbalului. 

Sunt singurul care știe ce înseamnă să conduci un club de fotbal, dar ca să se reunească așa ceva prin suporteri… Mi se pare o minune! Merg și până acolo încât accept minunea! Tocmai de aceea am anticipat răspunsul pozitiv al lui Negoiță de a da Dinamo imediat. Dacă într-adevăr are sentimente umane, ar da Dinamo pentru un leu, pentru câte i-a făcut și cât de profitabil i-a fost clubul", a mai spus Dinu pentru sursa citată. 
 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și