Închide meniul

Ionuț Negoiță vinde Dinamo pe 1 leu! "Marți, semnăm actele"

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2020, 18:28

Reclamă
Ionuț Negoiță vinde Dinamo pe 1 leu! "Marți, semnăm actele"

Mediafax Foto / Octavian Cocolos via Hepta

Ionuț Negoiță a acceptat oferta ADPD

"Da, sunt de acord cu intenția Asociației ADPD, astfel că le-am transmis reprezentanților ADPD un mail prin care îi învit să semnăm, marți după Paște, contractul de vânzare-cumpărare al pachetului de acțiuni. Am vorbit deja cu notarul să pregatească actele”, a declarat Ionuț Negoiță pentru ProSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Negoiță a acceptat oferta de 1 leu de la ADPD

Asociația Dinamoviști pentru Dinamo, din care face parte și Cornel Dinu, i-a transmis de vineri o scrisoare deschisă lui Ionuț Negoiță și o ofertă de 1 leu în schimbul pachetului majoritar al clubului. Finanțatorul din Ștefan cel Mare a spus în dese rânduri că este gata să se despartă de club în schimbul acestei sume.  

"Domnule Ionuț Negoiță,
Gândeşte înţelept, este momentul să te retragi așa cum ai promis!
Nu putem trăi la nesfârșit cu fața la trecut și cu spatele la viitor.
În aceste vremuri grele din viața lui Dinamo este imperios necesar să ne luăm destinul în propriile mâini, să luptăm pentru ceea ce nouă ne aparține, să ne luăm Dinamo înapoi!
Ne-am săturat de pseudo investitorii care au sabotat clubul ani și ani la rând, care și-au umplut conturile pe spatele lui Dinamo, devenită paravan pentru afacerile lor dubioase, în timp ce fotbalul dinamovist a ajuns la un minim istoric"
, se arată în comunicatul de pe Facebook al ADPD. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și