Închide meniul

Ionuț Negoiță vinde Dinamo pe 1 leu! "Marți, semnăm actele"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2020, 18:28

Ionuț Negoiță vinde Dinamo pe 1 leu! "Marți, semnăm actele"

Mediafax Foto / Octavian Cocolos via Hepta

Ionuț Negoiță a acceptat oferta ADPD

"Da, sunt de acord cu intenția Asociației ADPD, astfel că le-am transmis reprezentanților ADPD un mail prin care îi învit să semnăm, marți după Paște, contractul de vânzare-cumpărare al pachetului de acțiuni. Am vorbit deja cu notarul să pregatească actele”, a declarat Ionuț Negoiță pentru ProSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Negoiță a acceptat oferta de 1 leu de la ADPD

Asociația Dinamoviști pentru Dinamo, din care face parte și Cornel Dinu, i-a transmis de vineri o scrisoare deschisă lui Ionuț Negoiță și o ofertă de 1 leu în schimbul pachetului majoritar al clubului. Finanțatorul din Ștefan cel Mare a spus în dese rânduri că este gata să se despartă de club în schimbul acestei sume.  

"Domnule Ionuț Negoiță,
Gândeşte înţelept, este momentul să te retragi așa cum ai promis!
Nu putem trăi la nesfârșit cu fața la trecut și cu spatele la viitor.
În aceste vremuri grele din viața lui Dinamo este imperios necesar să ne luăm destinul în propriile mâini, să luptăm pentru ceea ce nouă ne aparține, să ne luăm Dinamo înapoi!
Ne-am săturat de pseudo investitorii care au sabotat clubul ani și ani la rând, care și-au umplut conturile pe spatele lui Dinamo, devenită paravan pentru afacerile lor dubioase, în timp ce fotbalul dinamovist a ajuns la un minim istoric"
, se arată în comunicatul de pe Facebook al ADPD. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și