Închide meniul

Gestul uriaș al lui Dănciulescu! ”Trebuie să facem orice pentru a salva Dinamo”

Dan Roșu Publicat: 16 aprilie 2020, 5:25

Reclamă
Gestul uriaș al lui Dănciulescu! ”Trebuie să facem orice pentru a salva Dinamo”

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

Ionel Dănciulescu o ajută pe DInamo

"Am avut o discuție cu Ionel Dănciulescu. De câteva zile și-a întors pe dos toată casa pentru a aduna toate trofeele, toate medaliile, toate obiectele care au vreo legătură cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În alte ocazii i-am cerut noi să ne ajute cu ceva. Mereu a răspuns <prezent!>. De data asta inițiativa a fost a lui. Ne-a scris: <Băieți, am și eu câteva lucruri pe care să le scoateți la licitație, să se strângă bani, să salvăm Dinamo>.

Dănciulescu: ”Trebuie să salvăm Dinamo, asta e cel mai important”

A început să ne trimită poze cu tot ce avea. Vă dau doar câteva exemple:
– cupă pe care a primit-o la meciul nr 500 în Liga 1. Danciu este deținătorul recordului de jocuri în Liga 1 din toate timpurile. Nu cred că va fi depășit vreodată.
– Medalia de campion cu Dinamo din 2007
– Șampania care a însoțit acel titlu, cu poza cu jucătorii de atunci.
– Trofee, plachete care au marcat performanțele lui sau ale lui Dinamo.
– Tricoul de joc al lui Mascherano de la meciul Dinamo – FC Barcelona.

I-am spus <Danciule, oprește-te, te rog! Mie mi se rupe inima să văd că renunți la toate astea. Îmi închipui ce este în inima ta.> 

Mi-a răspuns <Fugi de-aici!> asta e o vorbă de-a lui. <Trebuie să salvăm Dinamo. Asta e mai important>", a scris Peluza Cătălin Hîldan, pe pagina de Facebook. 

Reclamă
Reclamă 4

Pentru a lua licența, Dinamo trebuie să adune 160.000 de euro. Cu câteva zile în urmă fanii anunțaseră că au adunat deja 71.500 de euro. 

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și