Închide meniul

Primarul Mircea Minea a dat un milion de euro echipei din oraș, în plină pandemie de coronavirus

Dan Roșu Publicat: 16 aprilie 2020, 13:59

Reclamă
Primarul Mircea Minea a dat un milion de euro echipei din oraș, în plină pandemie de coronavirus

SportPictures / FLORIN ALBOIU Hepta

Concordia Chiajna, ajutată de Mircea Minea

Într-o perioadă în care aproape toate cluburile din Liga 1 au luat măsuri de înjumătățirea salariilor sau de trimiterea în șomaj tehnic a jucătorilor, ilfovenii o duc bine, susține chiajna.info. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea Concordiei se felicită: ”Dacă ești conducător, faci rost de bani”

"Nicio clipă nu ne-am gândit la șomaj tehnic, la reducerea salariilor. Mai ales acum, în situația asta complicată. Trebuie să facem rost de bani. Dacă ești conducător, faci rost. Nu știu cum, de unde, dar așa trebuie. Vinzi ceva și faci rost de salarii.

Și la noi salariații se temeau de tăierea salariilor. Am terminat anul fiscal bine, cu bugetul suntem ok și nu există niciun risc. Marea noastră problemă este situația sportivă”, a spus Cristi Tănase, despre situația ilfovenilor. 

Chiar dacă este echipa considerată cu cel mai mare buget din Liga 2, Concordia nu are rezultatele scontate. Dimpotrivă, ilfovenii se bat pentru evitarea retrogradării, fiind pe poziția a 16-a. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 LIVE VIDEOOvidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă ACUM pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024, live în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” Vezi toate știrile
Citește și