Închide meniul

Primarul Mircea Minea a dat un milion de euro echipei din oraș, în plină pandemie de coronavirus

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 16 aprilie 2020, 13:59

Primarul Mircea Minea a dat un milion de euro echipei din oraș, în plină pandemie de coronavirus

SportPictures / FLORIN ALBOIU Hepta

Concordia Chiajna, ajutată de Mircea Minea

Într-o perioadă în care aproape toate cluburile din Liga 1 au luat măsuri de înjumătățirea salariilor sau de trimiterea în șomaj tehnic a jucătorilor, ilfovenii o duc bine, susține chiajna.info. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conducerea Concordiei se felicită: ”Dacă ești conducător, faci rost de bani”

"Nicio clipă nu ne-am gândit la șomaj tehnic, la reducerea salariilor. Mai ales acum, în situația asta complicată. Trebuie să facem rost de bani. Dacă ești conducător, faci rost. Nu știu cum, de unde, dar așa trebuie. Vinzi ceva și faci rost de salarii.

Și la noi salariații se temeau de tăierea salariilor. Am terminat anul fiscal bine, cu bugetul suntem ok și nu există niciun risc. Marea noastră problemă este situația sportivă”, a spus Cristi Tănase, despre situația ilfovenilor. 

Chiar dacă este echipa considerată cu cel mai mare buget din Liga 2, Concordia nu are rezultatele scontate. Dimpotrivă, ilfovenii se bat pentru evitarea retrogradării, fiind pe poziția a 16-a. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și