Închide meniul

EXCLUSIV | Atac frontal al lui Ioan Niculae: ”Nu știu cum să ne denigreze toate jigodiile plătite de Cluj”

Dan Roșu Publicat: 13 aprilie 2020, 8:45

Reclamă
EXCLUSIV | Atac frontal al lui Ioan Niculae: ”Nu știu cum să ne denigreze toate jigodiile plătite de Cluj”

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Ioan Niculae neagă acuzațiile venite la adresa clubului Astra

”Nu e nicio situație diferită la Astra față de situația din tot fotbalul european și mondial. Sunt numai minciuni în presă. Nu le-am propus niciun fel de reducere. Nu am discutat cu nimeni. Nu am avut nicio inițiativă, nu am vorbit cu niciun fotbalist. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu știe nimeni în lumea asta când se va relua campionatul. Nu obligă nimeni pe nimeni să facă nimic. Nu s-a tăiat nimic la Astra. Le e frică că luăm campionatul. Nu știu cum să ne denigreze toate jigodiile plătite de Cluj și de încă un club”, a spus Ioan Niculae, pentru AntenaSport.  

FIFPro acuză Astra: ”Acest abuz nu va fi tolerat”

Sindicatul internaţional al jucătorilor profesionişti de fotbal (FIFPro) a avut o reacție dură legată de situația de la Astra. 

"FIFPRO consideră ilegală și imorală decizia Astrei de a le propune jucătorilor reduceri salariale pe o perioadă de 9 luni, în timp ce oferă plata la jumătate a salariilor pe care nici nu le-a achitat. Acest abuz nu poate și nu va fi tolerat”, susține FIFPro. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și