Închide meniul

Dinamo, aproape de faliment! Gigi Becali: "Poate că îi ajutam să strângă 180.000 de euro pentru licență, dar nu mă interesează niciun jucător de la ei"

Antena Sport Publicat: 12 aprilie 2020, 6:24

Reclamă
Dinamo, aproape de faliment! Gigi Becali: "Poate că îi ajutam să strângă 180.000 de euro pentru licență, dar nu mă interesează niciun jucător de la ei"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali susține că poate schimba numele echipei sale din FCSB în Steaua

"Nu este treaba mea ce se întâmplă la Dinamo. Poate că totuși îi ajutam să strângă ăia 180.000 de euro ca să primească licența, dar nu mă interesează niciun jucător de la ei. Nu vreau niciun fotbalist de acolo, nici măcar pe portarul lor italian", a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "Când erau Borcea și Badea, toți îi blestemau să se ducă la pușcărie"

Ultrașii lui Dinamo s-au mobilizat să strângă bani pentru a scăpa clubul de la faliment. Gigi Becali le-a amintit că în trecut îi contestau pe foștii șefi din Ștefan cel Mare. 

"Vreau să vă spun un alt lucru despre Dinamo. De când urlă Negoiță că nu mai poate să țină Dinamo? De mult, nu? Dar de ce nu a venit nici măcar unul, cu interese serioase, nu din ăștia care își fac publicitate, să își bage banii familiei la Dinamo? Când erau Borcea și Badea toți îi blestemau să se ducă la pușcărie. Toți le strigau să plece. Hai că au plecat, dar unde a ajuns Dinamo? Au sărit pe Negoiță, ba chiar s-au dus pe la el la hotel să dea foc pe acolo, iar acum nu mai bagă nici el bani. Să preia echipa suporterii. Să plătească și ei mii de euro salarii și impozite. Le convine așa? Ăla nu e bun, celălalt la fel și tot așa", a spus Becali pentru sursa citată.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și