Închide meniul

Dinamo, aproape de faliment! Gigi Becali: "Poate că îi ajutam să strângă 180.000 de euro pentru licență, dar nu mă interesează niciun jucător de la ei"

Antena Sport Publicat: 12 aprilie 2020, 6:24

Dinamo, aproape de faliment! Gigi Becali: "Poate că îi ajutam să strângă 180.000 de euro pentru licență, dar nu mă interesează niciun jucător de la ei"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali susține că poate schimba numele echipei sale din FCSB în Steaua

  • Gigi Becali a vorbit despre situația de la Dinamo
  • Echipa din Ștefan cel Mare riscă să nu obțină licența pentru Liga 1
  • Suporterii au organizat o nouă strângere de fonduri

"Nu este treaba mea ce se întâmplă la Dinamo. Poate că totuși îi ajutam să strângă ăia 180.000 de euro ca să primească licența, dar nu mă interesează niciun jucător de la ei. Nu vreau niciun fotbalist de acolo, nici măcar pe portarul lor italian", a declarat Gigi Becali pentru ProSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "Când erau Borcea și Badea, toți îi blestemau să se ducă la pușcărie"

Ultrașii lui Dinamo s-au mobilizat să strângă bani pentru a scăpa clubul de la faliment. Gigi Becali le-a amintit că în trecut îi contestau pe foștii șefi din Ștefan cel Mare. 

"Vreau să vă spun un alt lucru despre Dinamo. De când urlă Negoiță că nu mai poate să țină Dinamo? De mult, nu? Dar de ce nu a venit nici măcar unul, cu interese serioase, nu din ăștia care își fac publicitate, să își bage banii familiei la Dinamo? Când erau Borcea și Badea toți îi blestemau să se ducă la pușcărie. Toți le strigau să plece. Hai că au plecat, dar unde a ajuns Dinamo? Au sărit pe Negoiță, ba chiar s-au dus pe la el la hotel să dea foc pe acolo, iar acum nu mai bagă nici el bani. Să preia echipa suporterii. Să plătească și ei mii de euro salarii și impozite. Le convine așa? Ăla nu e bun, celălalt la fel și tot așa", a spus Becali pentru sursa citată.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:57 O fostă câştigătoare de Liga Campionilor, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi 16:37 Va primi Simona Halep wild card la Jocurile Olimpice? Mesajul transmis de Horia Tecău 15:55 Victor Angelescu, anunţ despre venirea lui Marius Şumudică la Rapid 15:35 OFICIAL! Cristiano Bergodi a fost demis de la Rapid! Cine va sta pe bancă la derby-ul cu FCSB Vezi toate știrile
Pe același subiect
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Cele două părţi au bătut palma pentru mutarea verii
Liga 2 • 14:20
Juan Bauza, aproape de transferul la FCSB! Lovitură de proporţii pregătită de Gigi Becali
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1
Liga 1 • 11:14
Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!”
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 15 apr., 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali
Liga 1 • 15 apr., 19:28
Adrian Porumboiu a început să râdă atunci când a aflat de visul suprem al lui Gigi Becali: „Să-i ceară sfatul lui Cristi Borcea!”