Închide meniul

EXCLUSIV | Fanii strâng bani să salveze Dinamo, Dănciulescu avertizează: "Problema e destul de gravă"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 aprilie 2020, 10:45

Reclamă
EXCLUSIV | Fanii strâng bani să salveze Dinamo, Dănciulescu avertizează: "Problema e destul de gravă"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ionel Dănciulescu se teme că Dinamo ar putea să nu ia licența

Managerul sportiv al celor de la Dinamo, Ionel Dănciulescu, a vorbit despre situația dramatică în care se află clubul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sper să nu ajungem în situația de a nu lua licența. Mi se pare destul de gravă problema în acest moment. Eu cred că, până la urmă, domnul Negoiță așa cum a salvat clubul în perioada aceea grea, nu-l va lăsa nici acum. Așa cred. Nici nu vreau să mă gândesc la un scenariu negru. Sunt în șomaj tehnic, am fost anunțat de acum 3 săptămâni, o lună de zile de lucrul acesta. Cel mai important e ca clubul să primească licența", a spus Ionel Dănciulescu pentru AntenaSport.

Fanii strâng bani pentru Dinamo

Fanii de la "Peluza Cătălin Hîldan" au lansat o platformă online prin care pot dona pentru ca Dinamo să poată lua licența pentru sezonul următor al Ligii 1.

Am pus la dispoziție pentru toată lumea, nu doar pentru membrii DDB, butonul ”DONEAZĂ” pe platforma www.programddb.ro. Orice sumă este binevenită. Timpul este limitat. În 2 săptămâni trebuie să avem suma necesară pentru licență”, se arată în mesajul postat pe rețelele de socializare.

Știu de lucrul acesta, este o acțiune minunată. Spiritul lui Dinamo a trăit doar datorită acestor suporteri minunați. AU demonstrat și în trecut că pot face lucruri extraordinare. Această acțiune, cu siguranță, va avea sorți de izbândă. Ne vom alătura și noi și vom salva clubul”, a spus Dănciulescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și