Închide meniul

EXCLUSIV | Fanii strâng bani să salveze Dinamo, Dănciulescu avertizează: "Problema e destul de gravă"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 aprilie 2020, 10:45

Reclamă
EXCLUSIV | Fanii strâng bani să salveze Dinamo, Dănciulescu avertizează: "Problema e destul de gravă"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ionel Dănciulescu se teme că Dinamo ar putea să nu ia licența

Managerul sportiv al celor de la Dinamo, Ionel Dănciulescu, a vorbit despre situația dramatică în care se află clubul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sper să nu ajungem în situația de a nu lua licența. Mi se pare destul de gravă problema în acest moment. Eu cred că, până la urmă, domnul Negoiță așa cum a salvat clubul în perioada aceea grea, nu-l va lăsa nici acum. Așa cred. Nici nu vreau să mă gândesc la un scenariu negru. Sunt în șomaj tehnic, am fost anunțat de acum 3 săptămâni, o lună de zile de lucrul acesta. Cel mai important e ca clubul să primească licența", a spus Ionel Dănciulescu pentru AntenaSport.

Fanii strâng bani pentru Dinamo

Fanii de la "Peluza Cătălin Hîldan" au lansat o platformă online prin care pot dona pentru ca Dinamo să poată lua licența pentru sezonul următor al Ligii 1.

Am pus la dispoziție pentru toată lumea, nu doar pentru membrii DDB, butonul ”DONEAZĂ” pe platforma www.programddb.ro. Orice sumă este binevenită. Timpul este limitat. În 2 săptămâni trebuie să avem suma necesară pentru licență”, se arată în mesajul postat pe rețelele de socializare.

Știu de lucrul acesta, este o acțiune minunată. Spiritul lui Dinamo a trăit doar datorită acestor suporteri minunați. AU demonstrat și în trecut că pot face lucruri extraordinare. Această acțiune, cu siguranță, va avea sorți de izbândă. Ne vom alătura și noi și vom salva clubul”, a spus Dănciulescu.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

22:08 28 iun.

Neil Lennon, prima înfrângere pe banca Rapidului! Giuleștenii au pierdut amicalul cu Celje, campioana din Slovenia

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024
Citește și