Închide meniul

EXCLUSIV | Fanii strâng bani să salveze Dinamo, Dănciulescu avertizează: "Problema e destul de gravă"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 aprilie 2020, 10:45

EXCLUSIV | Fanii strâng bani să salveze Dinamo, Dănciulescu avertizează: "Problema e destul de gravă"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Ionel Dănciulescu se teme că Dinamo ar putea să nu ia licența

Managerul sportiv al celor de la Dinamo, Ionel Dănciulescu, a vorbit despre situația dramatică în care se află clubul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sper să nu ajungem în situația de a nu lua licența. Mi se pare destul de gravă problema în acest moment. Eu cred că, până la urmă, domnul Negoiță așa cum a salvat clubul în perioada aceea grea, nu-l va lăsa nici acum. Așa cred. Nici nu vreau să mă gândesc la un scenariu negru. Sunt în șomaj tehnic, am fost anunțat de acum 3 săptămâni, o lună de zile de lucrul acesta. Cel mai important e ca clubul să primească licența", a spus Ionel Dănciulescu pentru AntenaSport.

Fanii strâng bani pentru Dinamo

Fanii de la "Peluza Cătălin Hîldan" au lansat o platformă online prin care pot dona pentru ca Dinamo să poată lua licența pentru sezonul următor al Ligii 1.

Am pus la dispoziție pentru toată lumea, nu doar pentru membrii DDB, butonul ”DONEAZĂ” pe platforma www.programddb.ro. Orice sumă este binevenită. Timpul este limitat. În 2 săptămâni trebuie să avem suma necesară pentru licență”, se arată în mesajul postat pe rețelele de socializare.

Știu de lucrul acesta, este o acțiune minunată. Spiritul lui Dinamo a trăit doar datorită acestor suporteri minunați. AU demonstrat și în trecut că pot face lucruri extraordinare. Această acțiune, cu siguranță, va avea sorți de izbândă. Ne vom alătura și noi și vom salva clubul”, a spus Dănciulescu.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! Vezi toate știrile
Citește și