Închide meniul

Dănuț Lupu, atac dur la adresa lui Florin Prunea: ”E de decor la Dinamo. S-a milogit de Negoiță pentru 5.000 de euro pe lună”

Dan Roșu Publicat: 10 aprilie 2020, 15:53

Reclamă
Dănuț Lupu, atac dur la adresa lui Florin Prunea: ”E de decor la Dinamo. S-a milogit de Negoiță pentru 5.000 de euro pe lună”

Mediafax Foto / George Filip

Dănut Lupu, atac la adresa lui Prunea

”Acest Punea s-a umplut de penibil, dar văd că se umple în continuare. După ce că nu ai creier și te îmbraci în treningul lui Poli Iași, deși tu ești conducător la Dinamo, acum te mai și apuci să faci pe cocoșul cu Negoiță și Bălănescu? Păi cine să te mai consulte, mă, pe tine? Toată lumea știe și știa încă din iarnă că ești doar de decor la Dinamo, iar lucrul ăsta îl știai chiar și tu. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuț Lupu: ”Florin Prunea a acceptat să fie de decor la Dinamo”

Din moment ce ai ajuns să te milogești de Negoiță, să îți ia și ție bilet de avion, ca să pleci în Spania să nu te faci de râs, atunci ce pretenții mai ai acum? Nu era clar că din iarnă aveai autoritate zero în fața jucătorilor și a tuturor din club? Au sacrificat fotograful ca să meargă Prunea în Spania.

Dar Prunea a acceptat să fie de decor, deoarece știa că este în această postură pentru 5.000 de euro pe lună. Păi sunt jucători la Dinamo care câștigă 1.000 sau 1.500 de euro pe lună, iar domnul trening câștigă 5.000 de euro, deși nimeni nu îl mai bagă în seamă”, a spus Lupu, pentru ProSport. 

Prunea acuza cu câteva zile în urmă faptul că Ionuț Negoiță nu l-a consultat înainte să îl trimită în șomaj tehnic. ”Am primit această înștiințare pe WhatsApp”, anunța fostul internațional român. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și