Închide meniul

Rapidiștii au intrat în șomaj tehnic. Cum au reacționat jucătorii lui Dan Alexa

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2020, 13:18

Reclamă
Rapidiștii au intrat în șomaj tehnic. Cum au reacționat jucătorii lui Dan Alexa

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Rapid și-a trimis jucătorii în șomaj tehnic

Hotărârea a venit după ce președintele României, Klaus Iohannis, a decis să prelungească cu încă o lună starea de urgență, până la 15 mai. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"FC Rapid a decis ca, din cauza situației dificile prin care trece întreaga planetă, implicit fotbalul românesc, jucătorii, staff-ul și membrii conducerii clubului nostru să intre în șomaj tehnic pe durata stării de urgență instituite de Guvernul României", se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială a Rapidului. 

Ovidiu Burcă: "Jucătorii au răspuns foarte bine"

Președintele Rapidului, Ovidiu Burcă, a oferit și prima reacție după decizia luată de club. 

"Le-am transmis jucătorilor, am avut discuții cu ei, iar ei au răspuns foarte bine. Am decis ca toți jucătorii și oamenii din club să intre în șomaj tehnic, pentru a proteja clubul. Nu cred că este cineva absurd să nu înțeleagă situația critică prin care trecem", a declarat Ovidiu Burcă pentru site-ul oficial al clubului. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 VIDEOSami Meguetounif a câștigat Cursa de Formula 3 de la Imola! Goethe a terminat pe 2. A fost spectacol în AntenaPLAY 10:09 Crawley – Crewe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (15:00). Finala play-off-ului de promovare în League One 9:55 „Să renunțe pentru România!” Neluțu Varga nu o vrea pe Corvinul în preliminariile Europa League! Declarație șocantă a patronului 9:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige 9:50 Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul 9:50 VIDEOA început nebunia în Salonic, înainte de Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu (20:00, AntenaPLAY) 9:16 VIDEOInter Miami, victorie fabuloasă în MLS! Colegul lui Messi a intrat pe teren și a marcat imediat un gol de senzație, în prelungiri 8:58 Ce adversare poate întâlni CFR Cluj în preliminariile UEFA Conference League. Echipa lui Dan Petrescu e cap de serie în turul 2 8:33 Cristi Balaj se întoarce la CFR Cluj! Răsturnare de situație în Gruia. Acord total cu Neluțu Varga 8:16 Victor Becali, anunțul momentului despre viitorul lui Dennis Man. Ce se întâmplă cu românul, după promovarea Parmei în Serie A Vezi toate știrile
Citește și