Închide meniul

Rapidiștii au intrat în șomaj tehnic. Cum au reacționat jucătorii lui Dan Alexa

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2020, 13:18

Reclamă
Rapidiștii au intrat în șomaj tehnic. Cum au reacționat jucătorii lui Dan Alexa

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Rapid și-a trimis jucătorii în șomaj tehnic

Hotărârea a venit după ce președintele României, Klaus Iohannis, a decis să prelungească cu încă o lună starea de urgență, până la 15 mai. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"FC Rapid a decis ca, din cauza situației dificile prin care trece întreaga planetă, implicit fotbalul românesc, jucătorii, staff-ul și membrii conducerii clubului nostru să intre în șomaj tehnic pe durata stării de urgență instituite de Guvernul României", se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială a Rapidului. 

Ovidiu Burcă: "Jucătorii au răspuns foarte bine"

Președintele Rapidului, Ovidiu Burcă, a oferit și prima reacție după decizia luată de club. 

"Le-am transmis jucătorilor, am avut discuții cu ei, iar ei au răspuns foarte bine. Am decis ca toți jucătorii și oamenii din club să intre în șomaj tehnic, pentru a proteja clubul. Nu cred că este cineva absurd să nu înțeleagă situația critică prin care trecem", a declarat Ovidiu Burcă pentru site-ul oficial al clubului. 
 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:29

LIVE VIDEOPrima sesiune de antrenamente din Formula 1 a Marelui Premiu al Belgiei este LIVE în AntenaPLAY

14:21

EXCLUSIVUn nume important din FRF a făcut anunţul: „Eu cred că Gică Hagi vine selecţioner!”. Ultimatumul primit de la Răzvan Burleanu

14:07

Florin Tănase, antrenamente alături de FCSB la baza din Berceni! Decizia luată de mijlocaşul român

13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp 5 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 6 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15)
Citește și