Închide meniul

Liga 1 se dă peste cap! Nu se reia mai devreme de 13 iunie, după prelungirea stării de urgență

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2020, 12:17

Reclamă
Liga 1 se dă peste cap! Nu se reia mai devreme de 13 iunie, după prelungirea stării de urgență

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Liga 1 nu se va relua în luna mai

"În comparație cu alte țări, creșterea numărului de persoane afectate de epidemie nu a fost așa de mare cum a fost în țări precum Italia sau Spania. […] Nu este însă momentul să ne relaxăm, să nu mai respectăm măsurile. Toți specialiștii spun că dacă respectăm indicațiile este posibil să nu avem o creștere foarte mare. […] Trăgând linie am ajuns la concluzia că va fi nevoie de prelungirea stării de urgență. În această săptămână vom elabora textul decretului. Vom prelungi starea de urgență cu încă o lună. E absolut necesară pentru a ține evoluția epidemiei sub control", a declarat președintele Klaus Iohannis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liga 1 se reia, cel mai probabil, pe 13 iunie

Șefii fotbalului românesc aveau mai multe scenarii puse la punct pentru "reintrarea în normalitate". Cel mai optimist dintre ele era ca echipele să înceapă pregătirile după Paști, iar restul meciurilor din acest sezon să fie jucate începând cu data de 10 mai. 

Prelungirea cu o lună a stării de urgență va face imposibilă jucarea partidelor în luna mai. Astfel, se intră în al doilea scenariu, în care pregătirile să înceapă după data de 15 mai, iar primele meciuri să fie programate în jurul datei de 13 iunie. 

Amânarea Campionatului European și a Jocurilor Olimpice le-ar da suficient timp echipelor din Liga 1 să încheie sezonul pe teren. Ar însemna să dispară, însă, pauza de vară dintre sezoane.
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-1! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 a fost în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Championship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! Vezi toate știrile
Citește și