Închide meniul

Liga 1 se dă peste cap! Nu se reia mai devreme de 13 iunie, după prelungirea stării de urgență

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2020, 12:17

Liga 1 se dă peste cap! Nu se reia mai devreme de 13 iunie, după prelungirea stării de urgență

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Liga 1 nu se va relua în luna mai

"În comparație cu alte țări, creșterea numărului de persoane afectate de epidemie nu a fost așa de mare cum a fost în țări precum Italia sau Spania. […] Nu este însă momentul să ne relaxăm, să nu mai respectăm măsurile. Toți specialiștii spun că dacă respectăm indicațiile este posibil să nu avem o creștere foarte mare. […] Trăgând linie am ajuns la concluzia că va fi nevoie de prelungirea stării de urgență. În această săptămână vom elabora textul decretului. Vom prelungi starea de urgență cu încă o lună. E absolut necesară pentru a ține evoluția epidemiei sub control", a declarat președintele Klaus Iohannis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liga 1 se reia, cel mai probabil, pe 13 iunie

Șefii fotbalului românesc aveau mai multe scenarii puse la punct pentru "reintrarea în normalitate". Cel mai optimist dintre ele era ca echipele să înceapă pregătirile după Paști, iar restul meciurilor din acest sezon să fie jucate începând cu data de 10 mai. 

Prelungirea cu o lună a stării de urgență va face imposibilă jucarea partidelor în luna mai. Astfel, se intră în al doilea scenariu, în care pregătirile să înceapă după data de 15 mai, iar primele meciuri să fie programate în jurul datei de 13 iunie. 

Amânarea Campionatului European și a Jocurilor Olimpice le-ar da suficient timp echipelor din Liga 1 să încheie sezonul pe teren. Ar însemna să dispară, însă, pauza de vară dintre sezoane.
 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și