Închide meniul

Liga 1 se dă peste cap! Nu se reia mai devreme de 13 iunie, după prelungirea stării de urgență

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2020, 12:17

Reclamă
Liga 1 se dă peste cap! Nu se reia mai devreme de 13 iunie, după prelungirea stării de urgență

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Liga 1 nu se va relua în luna mai

"În comparație cu alte țări, creșterea numărului de persoane afectate de epidemie nu a fost așa de mare cum a fost în țări precum Italia sau Spania. […] Nu este însă momentul să ne relaxăm, să nu mai respectăm măsurile. Toți specialiștii spun că dacă respectăm indicațiile este posibil să nu avem o creștere foarte mare. […] Trăgând linie am ajuns la concluzia că va fi nevoie de prelungirea stării de urgență. În această săptămână vom elabora textul decretului. Vom prelungi starea de urgență cu încă o lună. E absolut necesară pentru a ține evoluția epidemiei sub control", a declarat președintele Klaus Iohannis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Liga 1 se reia, cel mai probabil, pe 13 iunie

Șefii fotbalului românesc aveau mai multe scenarii puse la punct pentru "reintrarea în normalitate". Cel mai optimist dintre ele era ca echipele să înceapă pregătirile după Paști, iar restul meciurilor din acest sezon să fie jucate începând cu data de 10 mai. 

Prelungirea cu o lună a stării de urgență va face imposibilă jucarea partidelor în luna mai. Astfel, se intră în al doilea scenariu, în care pregătirile să înceapă după data de 15 mai, iar primele meciuri să fie programate în jurul datei de 13 iunie. 

Amânarea Campionatului European și a Jocurilor Olimpice le-ar da suficient timp echipelor din Liga 1 să încheie sezonul pe teren. Ar însemna să dispară, însă, pauza de vară dintre sezoane.
 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

10:45

Cornel Dinu ştie ce transfer trebuie să facă Gigi Becali la FCSB: „Are nevoie de el”

10:20

Tot ce trebuie să ştii despre Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Începe show-ul la Paris

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și