Închide meniul

EXCLUSIV | Clubul din Premier League cu care Gigi Becali negociază transferul lui Dennis Man. ”Îl dau și pe 10 milioane”

Dan Roșu Publicat: 6 aprilie 2020, 12:06

Reclamă
EXCLUSIV | Clubul din Premier League cu care Gigi Becali negociază transferul lui Dennis Man. ”Îl dau și pe 10 milioane”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man poate pleca de la FCSB

Echipa condusă de Chris Wilder se află pe locul 7 în Premier League și speră la calificarea în Europa League, dacă se va continua competiția. Sande Berge este cel mai bine cotat jucător din lot, 22 de milioane de euro. El este urmat de portarul Dean Henderson (18 milioane de euro).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: Îl dau pe Dennis Man pe 10 milioane de euro

Becali a refuzat oferta de la Feyenoord, de 7 milioane de euro, venită pe numele lui Man. Gigi recunoaște însă că, în acest moment, s-ar despărți de atacantul de 21 de ani și pentru 10 milioane de euro. Înaintea crizei, finanțatorul vorbea de 30 de milioane de euro.

”Am cerut pe Man 20 de milioane, dar dacă mi-ar da pe Man acum 10 milioane, l-aș da. Cer 15 la negociere, dar l-aș da, vă zic doar vouă secretele mele. Te descurajează puțin criza, nu mai ai putere la negociere”, a spus Becali, la Pro X.

Atalanta și Feyenoord sunt doar două dintre echipele importante ale Europei care s-au interesat de serviciile lui Dennis Man.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:45 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și