Închide meniul

EXCLUSIV | Clubul din Premier League cu care Gigi Becali negociază transferul lui Dennis Man. ”Îl dau și pe 10 milioane”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 aprilie 2020, 12:06

EXCLUSIV | Clubul din Premier League cu care Gigi Becali negociază transferul lui Dennis Man. ”Îl dau și pe 10 milioane”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man poate pleca de la FCSB

Echipa condusă de Chris Wilder se află pe locul 7 în Premier League și speră la calificarea în Europa League, dacă se va continua competiția. Sande Berge este cel mai bine cotat jucător din lot, 22 de milioane de euro. El este urmat de portarul Dean Henderson (18 milioane de euro).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: Îl dau pe Dennis Man pe 10 milioane de euro

Becali a refuzat oferta de la Feyenoord, de 7 milioane de euro, venită pe numele lui Man. Gigi recunoaște însă că, în acest moment, s-ar despărți de atacantul de 21 de ani și pentru 10 milioane de euro. Înaintea crizei, finanțatorul vorbea de 30 de milioane de euro.

”Am cerut pe Man 20 de milioane, dar dacă mi-ar da pe Man acum 10 milioane, l-aș da. Cer 15 la negociere, dar l-aș da, vă zic doar vouă secretele mele. Te descurajează puțin criza, nu mai ai putere la negociere”, a spus Becali, la Pro X.

Atalanta și Feyenoord sunt doar două dintre echipele importante ale Europei care s-au interesat de serviciile lui Dennis Man.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și