Închide meniul

Gigi Becali le-a stabilit prețurile lui Man și Coman! ”Am cerut 20 de milioane”

Dan Roșu Publicat: 6 aprilie 2020, 9:45

Reclamă
Gigi Becali le-a stabilit prețurile lui Man și Coman! ”Am cerut 20 de milioane”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dennis Man și Florinel Coman pot pleca de la FCSB

”Am cerut pe Man 20 de milioane, dar dacă mi-ar da pe Man acum 10 milioane, l-aș da. Cer 15 la negociere, dar l-aș da, vă zic doar vouă secretele mele. Te descurajează puțin criza, nu mai ai putere la negociere. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali: Dennis Man pleacă și pe 10 milioane de euro

Cel mai bine e să aștepți până în vară când încep transferurile. Eu am dat în Anglia, zilele trecute, ofertă către două echipe că se poate negocia pentru 15 milioane pentru Man, iar Coman pentru 9 milioane și 60%, în America", a spus Becali, la PRO X.

Atalanta este echipa despre care presa internațională a scris că poate pune pe masă o ofertă de 10 milioane de euro pentru Dennis Man. Becali a refuzat deja 7 milioane, de la Feyenoord.

De partea cealaltă, Orlando City oferă 9 milioane de euro pentru Florinel Coman, jucător cu care americanii s-au înţeles deja pentru un contract pe 3 ani şi jumătate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 VIDEOCatanzaro – Venezia 3-2 a fost în AntenaPLAY! Meci „nebun”, decis de un penalty ratat, repetat şi transformat! 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și