Închide meniul

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gaz Metan Mediaş a intrat în şomaj tehnic

Dan Roșu Publicat: 3 aprilie 2020, 10:09

Reclamă
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gaz Metan Mediaş a intrat în şomaj tehnic

SportPictures / Cristian Stavri via Hepta

Edi Iordănescu vorbeşte despre situaţia de la Mediaş

"Dacă există ceva pozitiv în această perioadă, dacă pot spune asta, este faptul că stau mai aproape de familie în aceste momente. Aşa mi-am reorganizat scara de valori. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: "E o situaţie delicată"

E foarte greu, este o situaţie delicată. Decizia a venit cumva rapid, dar asta era direcţia în care ştiam că ne îndreptăm. Avem nişte reguli, fiecare jucător trebuie să dea update-uri la două zile. Au un program de antrenament acasă, dar nu se apropie de cel al unui jucător profesionist", a spus Iordănescu, pentru Antena Sport.

Hotărârea de a intra în șomaj tehnic aduce automat diminuare salariilor tuturor angajaților. Astfel, jucătorii vor câștiga în jur de 4.000 de lei pe lună, 75% din valoarea salariului mediu brut pe economie.

"Nu știm dacă vom relua campionatul și dacă vom juca toate meciurile. Asta ar însemna o pierdere financiară de 270.000 de euro. Noi avem toate salariile plătite pe luna februarie și am plătit și toate datoriile.

Dar nu putem să ne facem un plan pentru perioada următoare. Așa că am decis să luăm o măsură de precauție. Am cerut administratorului judiciar să avizeze planul de intrare în șomaj tehnic, începând cu Mărginean Ioan și tot personalul. Sunt 27 de jucători în lotul echipei mari și alte 38 de persoane", se arăta în comunicatul medieşenilor. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și