Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gaz Metan Mediaş a intrat în şomaj tehnic

De Dan Roșu
Publicat: 3 aprilie 2020, 10:09

Edi Iordănescu a reacţionat după ce Gaz Metan Mediaş a anunţat că intră în şomaj tehnic. Ioan Mărginean a dezvăluit decizia, cu două zile în urmă.

Reclamă
Edi Iordănescu, în timpul unui meci

SportPictures / Cristian Stavri via Hepta

"Dacă există ceva pozitiv în această perioadă, dacă pot spune asta, este faptul că stau mai aproape de familie în aceste momente. Aşa mi-am reorganizat scara de valori. 

Reclamă

Edi Iordănescu: "E o situaţie delicată"

E foarte greu, este o situaţie delicată. Decizia a venit cumva rapid, dar asta era direcţia în care ştiam că ne îndreptăm. Avem nişte reguli, fiecare jucător trebuie să dea update-uri la două zile. Au un program de antrenament acasă, dar nu se apropie de cel al unui jucător profesionist", a spus Iordănescu, pentru Antena Sport.

Hotărârea de a intra în șomaj tehnic aduce automat diminuare salariilor tuturor angajaților. Astfel, jucătorii vor câștiga în jur de 4.000 de lei pe lună, 75% din valoarea salariului mediu brut pe economie.

"Nu știm dacă vom relua campionatul și dacă vom juca toate meciurile. Asta ar însemna o pierdere financiară de 270.000 de euro. Noi avem toate salariile plătite pe luna februarie și am plătit și toate datoriile.

Dar nu putem să ne facem un plan pentru perioada următoare. Așa că am decis să luăm o măsură de precauție. Am cerut administratorului judiciar să avizeze planul de intrare în șomaj tehnic, începând cu Mărginean Ioan și tot personalul. Sunt 27 de jucători în lotul echipei mari și alte 38 de persoane", se arăta în comunicatul medieşenilor. 

Reclamă
Ultimele știri
19:20 Simona Halep, OUT de la Roland Garros 2022! Qinwen Zheng, prima reacție după victoria carierei: „A fost cel mai bun meci al meu!” 19:05 Simona Halep – Qinwen Zheng 6-2, 2-6, 1-6 | „Simo”, eliminată de la Roland Garros 2022! Jucătoarea noastră s-a prăbuşit incredibil 18:55 Simona Halep a cedat nervos, în turul 2 la Roland Garros 2022! Jucătoarea noastră s-a pus la pământ, după ce Qinwen Zheng i-a luat 7 game-uri la rând. „Simo” a chemat medicul 18:37 FotoAnamaria Prodan, în culmea fericirii după ce a câștigat procesul cu Dennis Man: „Dumnezeu nu doarme! Dreptate pe toate liniile!” 18:05 Gestul superb făcut de Irina Begu, după ce a lovit un copil cu racheta în timpul partidei din turul 2 de la Roland Garros 2022 18:05 Anamaria Prodan a câștigat procesul cu Dennis Man! Fostul atacant de la FCSB, obligat să-i plătească 350.000 de euro. „Șmecheria costă scump!” 17:51 Laurenţiu Reghcampf, un car de nervi! Ce a răspuns când a fost întrebat dacă „calificarea în Europa ar mai spăla din rușine” 17:46 Silviu Ilie, dezvăluire șoc despre ultimul titlu cucerit de FCSB: „Unii dintre colegii mei de la ASA Târgu Mureș n-au vrut să câștige!” 17:03 FotoBernie Ecclestone, arestat la aeroport! Miliardarul de 91 de ani din Formula 1 avea un pistol asupra sa 16:59 Emma Răducanu, criticată dur de John McEnroe după eliminarea de la Roland Garros 2022

EMISIUNI

Petre Grigoraş, la AS.ro LIVE

Pe același subiect
Edi Iordănescu
Suporter.as.ro • 8:18
Accidentările i-au dat planurile peste cap lui Edi Iordănescu! Jucătorii pe care se baza și nu au putut fi convocați. Hai, România! În fiecare zi
Liga Naţiunilor • 25 mai, 20:07
Edi Iordănescu cere mobilizare maximă înaintea bătăliilor din Nations League! Hai, România! În fiecare zi
Eric Bicfalvi, după un gol marcat pentru Ural
Liga Naţiunilor • 25 mai, 8:08
Eric Bicfalvi a ratat naționala din cauza războiului creat de Rusia în Ucraina! Hai, România! În fiecare zi!
Close