Închide meniul

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gaz Metan Mediaş a intrat în şomaj tehnic

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 aprilie 2020, 10:09

Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gaz Metan Mediaş a intrat în şomaj tehnic

SportPictures / Cristian Stavri via Hepta

Edi Iordănescu vorbeşte despre situaţia de la Mediaş

"Dacă există ceva pozitiv în această perioadă, dacă pot spune asta, este faptul că stau mai aproape de familie în aceste momente. Aşa mi-am reorganizat scara de valori. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: "E o situaţie delicată"

E foarte greu, este o situaţie delicată. Decizia a venit cumva rapid, dar asta era direcţia în care ştiam că ne îndreptăm. Avem nişte reguli, fiecare jucător trebuie să dea update-uri la două zile. Au un program de antrenament acasă, dar nu se apropie de cel al unui jucător profesionist", a spus Iordănescu, pentru Antena Sport.

Hotărârea de a intra în șomaj tehnic aduce automat diminuare salariilor tuturor angajaților. Astfel, jucătorii vor câștiga în jur de 4.000 de lei pe lună, 75% din valoarea salariului mediu brut pe economie.

"Nu știm dacă vom relua campionatul și dacă vom juca toate meciurile. Asta ar însemna o pierdere financiară de 270.000 de euro. Noi avem toate salariile plătite pe luna februarie și am plătit și toate datoriile.

Dar nu putem să ne facem un plan pentru perioada următoare. Așa că am decis să luăm o măsură de precauție. Am cerut administratorului judiciar să avizeze planul de intrare în șomaj tehnic, începând cu Mărginean Ioan și tot personalul. Sunt 27 de jucători în lotul echipei mari și alte 38 de persoane", se arăta în comunicatul medieşenilor. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și