Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali a refuzat o ofertă pentru Dennis Man: "Nu am vrut să discut nimic!" Planul patronului FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 aprilie 2020, 15:30

Reclamă
EXCLUSIV | Gigi Becali a refuzat o ofertă pentru Dennis Man: "Nu am vrut să discut nimic!" Planul patronului FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dennis Man este una dintre "perlele" lui Gigi Becali

Denis Man este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali visează să ia zeci de milioane de euro. Patronul FCSB a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Sport, că a refuzat o ofertă pentru Man.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "Pentru Man există doar discuţii"

Gigi Becali a spus că a dezvăluit că i s-au propus 7 milioane de euro pentru Dennis Man. Olandezii de la Feyenoord Rotterdam s-au interesat de Man înainte să înceapă pandemia de coronavirus.

"Pentru Man există doar discuţii. Au dat 7 milioane şi am considerat că nu e un subiect serios şi nu am discutat deloc. 7 milioane pentru Man. Nu am vrut să discut nimic. Hai, la revedere! Nu vreau să zic (n.r. – numele echipei)", a spus Gigi Becali în exclusivitate la Antena Sport.

Gigi Becali aşteaptă să se reia Liga 1

Gigi Becali vrea să se reia cât mai repede Liga 1 şi să forţeze câştigarea titlului pentru a creşte cota jucătorilor. Conform surselor antenasport.ro, meciurile s-ar putea relua nu mai devreme de week-end-ul 5-7 iunie.

"Stai să ia campionatul şi o să cer iar 30 de milioane. Nu cedez aşa uşor eu", a mai spus Becali.

Reclamă

Dennis Man poate fi o afacere profitabilă pentru Becali

FCSB ar putea face o afacere excelentă. În 2016 l-a transferat pe Man de la UTA pentru 350.000 de euro. Între timp cota lui a avut un salt uriaș și a ajuns la 5.5 milioane de euro (transfermarkt). Șapte goluri și pase decisive are Dennis în acest sezon. Contractul său cu roș-albaștrii expiră peste doi ani. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și