Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali a refuzat o ofertă pentru Dennis Man: "Nu am vrut să discut nimic!" Planul patronului FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 aprilie 2020, 15:30

Reclamă
EXCLUSIV | Gigi Becali a refuzat o ofertă pentru Dennis Man: "Nu am vrut să discut nimic!" Planul patronului FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dennis Man este una dintre "perlele" lui Gigi Becali

Denis Man este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali visează să ia zeci de milioane de euro. Patronul FCSB a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Sport, că a refuzat o ofertă pentru Man.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "Pentru Man există doar discuţii"

Gigi Becali a spus că a dezvăluit că i s-au propus 7 milioane de euro pentru Dennis Man. Olandezii de la Feyenoord Rotterdam s-au interesat de Man înainte să înceapă pandemia de coronavirus.

"Pentru Man există doar discuţii. Au dat 7 milioane şi am considerat că nu e un subiect serios şi nu am discutat deloc. 7 milioane pentru Man. Nu am vrut să discut nimic. Hai, la revedere! Nu vreau să zic (n.r. – numele echipei)", a spus Gigi Becali în exclusivitate la Antena Sport.

Gigi Becali aşteaptă să se reia Liga 1

Gigi Becali vrea să se reia cât mai repede Liga 1 şi să forţeze câştigarea titlului pentru a creşte cota jucătorilor. Conform surselor antenasport.ro, meciurile s-ar putea relua nu mai devreme de week-end-ul 5-7 iunie.

"Stai să ia campionatul şi o să cer iar 30 de milioane. Nu cedez aşa uşor eu", a mai spus Becali.

Reclamă
Reclamă 4

Dennis Man poate fi o afacere profitabilă pentru Becali

FCSB ar putea face o afacere excelentă. În 2016 l-a transferat pe Man de la UTA pentru 350.000 de euro. Între timp cota lui a avut un salt uriaș și a ajuns la 5.5 milioane de euro (transfermarkt). Șapte goluri și pase decisive are Dennis în acest sezon. Contractul său cu roș-albaștrii expiră peste doi ani. 

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:37

Programul românilor la Jocurile Olimpice 2024 – sâmbătă, 27 iulie

13:33

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele probabile

12:50

VIDEOIsack Hadjar, cel mai rapid pilot în antrenamentele din Formula 2 din Belgia! Calificările sunt la 16:05, LIVE în AntenaPLAY

12:44

Nadia Comăneci, încrezătoare înaintea Jocurilor Olimpice 2024! Proba din gimnastică cu şanse la medalie: „E loz în plic”

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și